wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   haard-kachel  /  tuinhaard  /   buitenhaarden-in-de-tuin

Buitenhaarden in de tuin

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een buitenhaard in de tuin te plaatsen.

  • Fotocollectie

Het verlengt het zomergevoel en dat geeft een prettig gevoel. Als het 's avonds afkoelt, is het fijn als je rondom een warme kachel kunt zitten. Wat is de meerwaarde van een buitenhaard en welke voordelen biedt het?

Het nut van buitenhaarden

De terras- of tuinhaard maakt onderdeel uit van de laatste trends op tuingebied. Het is de perfecte buitenaankleding voor een tuin of terras. Zodra de tuin- of terrasdeuren openslaan, verplaatst het leven zich van binnen naar buiten. Een terras- of tuinhaard geeft niet alleen warmte, maar bevordert tevens de sfeer. Wat dacht je bijvoorbeeld van een volwaardige haard of kachel van steen of roest-vrij-staal?

Wat zijn de voordelen van een buitenhaard?

Het is natuurlijk heerlijk vertoeven rondom een buitenhaard bij het afkoelen in de avond. Bovendien levert een tuinkachel een belangrijke bijdrage aan de sfeer. Het voelt toch allemaal net een stuk gezelliger en aangenamer in je tuin of op het terras. Sommige buitenhaarden zijn zelfs geschikt om op te barbecueën. Je zou kunnen zeggen dat een buitenhaard 'de ontmoeting' centraal staat en dat het de gezelligheid bevorderd.

Een comfortabele en warme ontmoetingsplek

Creëer een aangename plek in de tuin of op je terras door de aanschaf van een buitenhaard. Je kunt bijvoorbeeld je Vd Garde tuinmeubelen rondom de tuinkachel zetten, zodat je een aangename en gezellige plek maakt. Bij warm weer kun je ook nog eens gebruikmaken van de barbecue, zodat je een gezellige avond tegemoet gaat met familie en/of vrienden. Decoreer het met wat accessoires en je tuin of terras is helemaal compleet.

Kortom, investeer in een buitenhaard en geniet met volle teugen van het buitenleven!

Tags: buitenhaard buitenhaarden haard tuinhaard

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent