wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   zeno-products

Zeno Products

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Zeno Products ontwerpt, produceert en verkoopt buitenhaarden, houtopslagen en maatwerk tuinproducten via een dealernetwerk. Eigen producten en agenturen.

Zeno Products

De consument wil van zijn tuin genieten, Zeno Products creëert producten die daarbij helpen. Zinnige producten in een onconventionele vormgeving, waardoor ze ook mooi zijn op momenten dat ze niet worden gebruikt. Én ze zijn gemaakt van eerlijke, duurzame materialen, om lang met u mee te leven. Zo zijn alle buitenhaarden en houtopslagen gemaakt uit Cor-ten A staal. Duurzaam, roest niet door en heeft een fantastische kleur om te combineren met andere tuinstijlelementen. Het verlangen van u om te genieten is onze voortdurende bron van inspiratie.

Daarom heeft Zeno Products naast haar eigen ontwerpen en producten, zoals de Zeno Buitenhaarden, Zeno Houtopslagen, eigen ontwerp terraslampen en diverse accessoires (inclusief een groot deel maatwerkoplossingen), haar assortiment uitgebreid met aanvullende producten om het plezier in huis, tuin en op uw terras te kunnen vergroten.

Zeno Products is agent voor Staub Designlight – 100% waterdichte designverlichting (IP68) voor in de tuin/terras/(zwem)vijver. Absolute Zwitserse topkwaliteit voorzien van de nieuwste lichttechniek zoals halogeen, xenon, high power led of led.

Voor aeronautec is Zeno Products agent en competence centre Nederland en België en gecertificeerd partner. De zeilsystemen, onder meer het aeroflon, een gepatenteerd 100% Teflondoek met zeer speciale eigenschappen, (waterdicht, vuilafstotend en makkelijk te reinigen, lichtdoorlatend, zonwerend, UV-beschermend, ijzersterk en een levensduur van >25 jaar) zijn ontwikkeld door aeronautec met de kennis uit de zeil- en luchtvaarttechniek en van Duitse makelij. Naast zeilsystemen voor de particuliere en zakelijke markt, vindt menig (tuin)architect aeronautec voor zeil- en textielarchitectuur projecten. Zowel binnen als buiten.

Heeft u alleen behoefte aan een zonnezeil , gemakkelijk en snel op te zetten? Umbrosa is daarvoor de ideale oplossing. 

Deze mooie producten verdienen een bijzonder terras. Zeno Products is exclusief dealer voor Exterpark hoogwaardig buitenparket. Echt hout met de 'looks' van het bekende binnenparket. Keuze uit diverse soorten Tropisch FSC gekeurd hardhout met een wereldwijd gepatenteerd en verholen rvs clipsysteem. Reeds enkele exclusive distributors van Zeno Products hebben dit bijzondere product op genomen in hun assortiment. Laat u informeren over de mogelijkheden.

Recent heeft Zeno Products het agentuur verkregen voor de tuinmeubelen van Stern Garten- & Freizeitmöbel. Een Duits bedrijf dat zijn sporen reeds verdient heeft en sinds 1947 tuinmeubelen ontwerpt en produceert. Dit zijn tuinmeubelen met een romantisch klassieke touch tot een strak en modern design.

Op de website van Zeno Products, onder dealers, vindt u hun verkooppunten.
 

Producten


avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent