wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   energie-verwarming  /  radiator  /   th-en-tv-paneelradiator-nu-met-meer-afgifte

TH en TV paneelradiator: nu met meer afgifte!

Instamat heeft aan haar programma projectradiatoren een nieuw model toegevoegd, de TH en TV paneelradiator. Een nieuw model, gericht op de wensen vanuit de markt.

Instamat heeft aan haar programma projectradiatoren een nieuw model toegevoegd, de TH en TV paneelradiator. Een nieuw model, gericht op de wensen vanuit de markt.

De horizontale (TH) en verticale (TV) panelen zijn opgebouwd uit vierkante collectorbuizen met daarop rechthoekige buizen. Tussen de buizen zit een kleine spleet ter bevordering van de convectie, wat de afgifte ten goede komt. De collectorbuizen zijn zodanig achter de buizen geplaatst dat zij vanaf de voorkant niet zichtbaar zijn. Eventuele lamellen worden door middel van puntlassen aan de elementen bevestigd. Afdekrooster en zijbekleding worden standaard meegeleverd. De TH en TV panelen zijn leverbaar in een groot aantal afmetingen en uitvoeringen, daarnaast is de keuze groot in aansluitposities. De TH en TV panelen worden standaard geleverd in de kleur wit RAL9016. Levering in andere kleuren is mogelijk.

Instamat Warmtetechniek BV

Instamat biedt een omvangrijk programma designradiatoren. Instamat denkt in oplossingen bij het toepassen van radiatoren in de badkamer, keuken, huiskamers, als ook andere ruimtes binnenshuis. Het bedrijf behoort tot de grootste leveranciers van modern vormgegeven radiatoren voor de particuliere markt in Nederland. Instamat producten zijn verkrijgbaar bij installatiebedrijven, badkamerspeciaalzaken, sanitairspecialisten, professionele bouwmaterialenhandel en de overige vakhandel.

Meer informatie: www.instamat.nl.

Publicatiedatum: 6 september 2010

Tags: wonen woonkamer woonklimaat radiator paneelradiator radiatoren Instamat TH TV paneelradiatoren

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent