wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   energie-verwarming  /  cv-ketel  /   de-juiste-cv-ketel-kiezen

De juiste CV ketel kiezen

Bij de aankoop van een nieuwe woning, zal er ook een nieuwe CV ketel gekocht moeten worden. Uiteraard geldt dit ook als je huidige CV ketel kapot is.

  • Fotocollectie

Hier de juiste keuze in maken, is echter niet gemakkelijk. Hoe weet je nu welke CV ketel je nodig hebt en wat is voor jou de beste keuze die je kunt maken?

Waar stem je je aankoop op af?

Natuurlijk wil je dat je huis comfortabel wordt verwarmd op de momenten dat het nodig is. Hiervoor heb je een verwarmingsketel nodig die dit ondersteunt. Als je een nieuwe CV ketel wilt kopen, is het belangrijk dat je een aantal gegevens paraat hebt. De aankoop van een nieuw exemplaar stem je namelijk af op je woonsituatie. Denk bijvoorbeeld aan de grootte van je huishouden, het type en bouwjaar van de woning en natuurlijk ook de inhoud van de woning.

CV ketels tapklasses

CV ketels kun je onderverdelen in verschillende tapklasses. CW4 is de meest gekochte ketel. Deze is geschikt voor 1 bad of douche die incidenteel wordt gebruikt. CW5 is geschikt voor een stortdouche of bad waar op regelmatige basis gebruik van wordt gemaakt. Tenslotte is er nog de CW6. Deze is geschikt voor huishoudens met 2 douches. Hiervoor is vaak wel een extra voorraad vat nodig.

Natuurlijk speelt ook jouw budget een belangrijke rol. Geef niet meer uit dan noodzakelijk is.

Laat je goed informeren en adviseren

Uiteraard is het altijd slim om je te laten adviseren door iemand die CV ketels verkoopt. Hoe meer informatie je inwint, hoe beter je een keuze kunt maken. Zo zijn er specialisten op het gebied van CV ketels, zoals CVTotaal. Zij weten er alles vanaf en kunnen je uitgebreid adviseren. Daarmee wordt het eenvoudiger om een goede beslissing te maken.

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: cv ketel totaal centrale verwarming

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent