wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   vasco

Vasco Group NV

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Je kent VASCO wellicht als marktleider in badkamerradiatoren en producent van designradiatoren in Europa.

VASCO

Maar daar blijft het niet bij. Sinds een aantal jaar zijn ze bij VASCO bovendien gekend leverancier van stille ventilatiesystemen. Bij al deze activiteiten spelen ze in op het toenemend ecologisch bewustzijn. VASCO blijft investeren in nieuwe duurzame producten die niet alleen design uitstralen, maar ook een efficiënter energiebeheer bevorderen. VASCO is tot slot ISO 9001- en ISO 14001-gecertificeerd, wat wijst op VASCO's engagement inzake goed milieu- en kwaliteitsmanagement. 

Vasco radiatoren

Vasco radiatoren zijn ontworpen vanuit een lange termijn visie. Optimale warmteafgifte en superieure kwaliteit zijn de basis van het ontwerpproces. Alle producten worden vormelijk nauwkeurig bestudeerd zodat lasnaden, ophangingen, aansluitingen, ontluchter, zo weinig mogelijk storen. Een cataforetische grondlak (zoals in de automobielindustrie) en een eindafwerking van elektrostatisch aangebrachte epoxy-polyestercoating staan garant voor een perfecte afwerking in diverse hedendaagse kleuren en structuren. (RAL-kleuren, metaalkleuren (structuur), natuurkleuren (mat)).

Vasco biedt de klant een garantie van 10 jaar op de lak en de waterdichtheid. Bovendien beschikt Vasco over het ISO 9001 en ISO 14001 kwaliteitscertificaat.

Vormgeving
De vormgeving is gebaseerd op het feit dat Vasco radiatoren een lange levensduur hebben. Een architecturale vormgeving die losstaat van vluchtige trends of modestijlen. Vormgeving is een proces waarbij het product herleid word tot zijn essentie, ontdaan van alle overbodigheden. Design is een zoektocht naar de authenticiteit. Deze gedachtegang staat garant voor een aantal integere karaktervolle radiatoren, producten van deze tijd maar toch tijdloos. Dit is ook de reden waarom diverse Vasco radiatoren gerenommeerde internationale designprijzen in de wacht hebben gesleept; Red Dot Design Award, IF award, Design Plus Award, Designpreis Deutschland, Fnas d’ or, Henry van de Velde Label.

Tijdloos karakter
Een ingetogen neutrale vormgeving maakt het mogelijk dat Vasco radiatoren in eender welk interieur tot hun recht komen: een strak minimalistische ruimte, een high-tech kantoor, een gezellige huiskamer of een klassiek historisch gebouw. Design dat opvalt door zijn soberheid, is in staat elke stijlconfrontatie aan te gaan. Een absolute noodzaak voor producten die gedurende lange tijd in een interieur aanwezig zijn. Deze designkwaliteit maakt, samen met zijn duurzame, functionele opbouw, de Vasco- radiatoren uniek voor toepassingen in badkamer, keuken, hal en woonkamer.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.vasco.eu

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent