wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   bouwen  /  woonboerderij  /   authentieke-woonste

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Omschrijving van de woningen

Een traditioneel gebouwde 2-onder-1-kapwoning. Beide woningen hebben een ander gezicht gekregen, waardoor het op zichzelf unieke woningen zijn geworden. De rode baksteen, raamluiken, hardhouten potdekselwerk en de ferme schoorstenen geven de woningen een klassieke, maar toch ook een robuuste uitstraling. Daarnaast heeft het huis ook een aantal leuke details, zoals de rollagen in het metselwerk op de begane grond en in de schoorstenen, het Franse balkon en de brede overstek van het dak. 

Het aantal kuub van de woning doet vermoeden dat het om een vrijstaande woning zou gaan, maar desalniettemin. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, een badkamer, separate wc en een wasruimte gerealiseerd. De master bedroom beschikt tevens over een eigen inloopkast. Via een vaste trap is de zolderruimte bereikbaar, die eveneens over een badkamer beschikt en twee slaapkamer herbergt. Ruimte genoeg dus!

Over ons

Bouwbedrijf Lichtenberg is een realistische bouwer uit het oosten des lands die al sinds 1935 de fraaiste villa’s weet te realiseren. De kracht achter ons bedrijf is de begeleiding van A tot Z: u zult vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor tot de overdracht van de sleutel worden begeleid. Dit houdt in dat wij voor u alle vergunningen regelen, zorgen voor de communicatie met welstand en onderhouden het contact met onderaannemers. Dit zorgt ervoor dat het bouwproces voor u zorgeloos kan verlopen en in alle rust kunt gaan genieten van het eindresultaat.

Al onze villa’s worden traditioneel gebouwd door onze eigen timmerlieden en metselaars. Onze huisarchitect heeft jarenlange ervaring en veel oog voor detail. In combinatie met het hoge afwerkingsniveau waar Bouwbedrijf Lichtenberg garant voor staat is de realisatie van uw droomhuis in goede handen. Doordat elke woning op maat wordt ontworpen aan de eisen en wensen van de opdrachtgever, vragen wij u om contact met ons op te nemen als u vragen over één van onze villa’s heeft.

Meer van :

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent