wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   bouwen  /  woonboerderij  /   ytong-bouwsysteem

Ytong bouwsysteem

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Naast een traditionele bouwwijze kunt u bij bouwbedrijf Ter Reehorst uw vrijstaande woning ook laten bouwen met het zogenaamde Ytong bouwsysteem. Deze moderne bouwwijze van Zweedse oorsprong is gebaseerd op bouwelementen.  

Productomschrijving


Ytong werd in 1924 ontwikkeld door J.A. Eriksson, een Zweeds architect die op zoek was naar een bouwmateriaal met de goede eigenschappen van hout (isolatie, stevigheid en verwerkbaarheid) zonder de nadelen ervan (brandbaarheid en vergankelijkheid). Zijn zoektocht leverde een bouwmateriaal op met onvergelijkbare bouwfysische eigenschappen. Ytong is sterk, isolerend, makkelijk te verwerken, onbrandbaar en duurzaam. De naam Ytong is ontstaan uit de samentrekking van ‘Yxhult’ (plaats van de uitvinding) en ‘betong’ (Zweeds voor beton).

Bouwen met het Ytong bouwsyteem levert voor u de volgende voordelen op: een hoge isolatiewaarde, uiterst prettig leefcomfort en een snelle bouwtijd. Uw plannen en ideeën worden eerst uitgebreid en tot in detail met u besproken. Hierna ontvangt u een zo nauwkeurig mogelijke kostenraming. Als deze raming binnen uw budget past, worden de plannen nader uitgewerkt in een tekening en een interactieve weergave van uw toekomstige woning alsook een precieze calculatie. Wanneer dit naar tevredenheid is, wordt een aanneemovereenkomst opgesteld. Zo weet u van te voren precies waar u aan toe bent.

Ook alle formaliteiten die bij vrijstaand bouwen noodzakelijk zijn zoals het aanvragen van een bouwvergunning behoren uiteraard tot de service. En als het werk het nodig maakt om een ontwerper in te schakelen kan dit ook verzorgd worden.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.ter-reehorst.nl

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent