wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   well-fair-bv

Well-Fair BV

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Ieder mens is anders. Voor ieder individu geldt echter dat een juiste zit- en slaaphouding van essentieel belang is om gezond te blijven en te genieten van het leven. Op deze filosofie zijn de ergonomische maatproducten van Well-Fair gebaseerd.

Maatwerk en respect voor mens en gezondheid staan bij Well-Fair voorop. Daarom is bij Well-Fair geen ergonomisch(e) fauteuil of slaapsysteem hetzelfde: alle producten worden middels een exclusief inmeetsysteem op je lichaam afgestemd. Daarom ook werken zij nauw samen met een ergonomiespecialist van de Technische Universiteit en de Nederlandse Vereniging voor Ergonomie. 

Well-Fair

Je lichaam verdient namelijk het allerbeste. Dit resulteert in een ambachtelijke productlijn van uitzonderlijke kwaliteit, die een bijdrage levert aan het voorkomen van kwalen zoals stijve spieren, slapeloosheid, een slechte doorbloeding en rugklachten.

Gun jezelf ook het comfort van ergonomisch verantwoorde producten en ervaar de voordelen voor jouw gezondheid.

Meetmethodiek

Tot een aantal jaar geleden werden er uitsluitend fauteuils en bedden gemaakt volgens de algemene standaard. Dit bracht Well-Fair ertoe een ergonomische lijn van zit- en slaapcomfort op maat te introduceren. In samenwerking met een technische universiteit ontwikkelden zij een unieke meetmethodiek.

Met deze methodiek worden thuis - in je vertrouwde omgeving - de twaalf ergonomische punten van uw lichaam tot in detail gemeten door onze maatspecialist. Deze maten vormen de basis voor het ontwerp van je relaxfauteuil. Vervolgens kun je in alle rust kiezen uit de volledige collectie.

Uw persoonlijke profiel voor het slaapsysteem van Well-Fair wordt vastgesteld door een aantal belangrijke ergonomische punten te meten, zoals gewicht, lengte, taille-, heup- en schouderomvang. Op basis van je body mass index (BMI) worden vervolgens uw optische lichaamskenmerken in kaart gebracht. Dit wordt vertaald in een slaapsysteem op maat, dat bestaat uit vier belangrijke componenten: een boxspring, een pocketvering matras, een topper en therapeutisch bedmateriaal.

Producten


avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent