wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   vloerproductennl

Vloerproducten.nl

  • Fotocollectie

Vloerproducten.nl levert u de beste producten van de beste leveranciers op het gebied van vloeronderhoud. Met producten van Lithofin of Moeller Stone Care voor keramieke, kunst- of natuursteen vloer. We hebben een breed assortiment, adviseren het juiste product voor de gevraagde toepassing en we hebben aandacht voor productontwikkeling, veiligheid en millieu.
Door onze samenwerking met vloerspecialisten van Floortec hebben wij de juiste kennis in huis als het gaat om vloeren. In ons assortiment vindt u tevens producten die geschikt zijn voor andere doeleinden.

Vloerproducten.nl

Over Vloerproducten.nl

Vloerproducten.nl is een webwinkel van FIC. FIC is opgericht in 2002 en sindsdien actief in vloeren. vanaf januari 2013 zijn wij dagelijks bezig met het doorontwikkelen van onze nieuwe webwinkel, dit om het voor u de klant, makkelijk te maken om de juisten producten voor uw vloer te vinden. Ook ons assortiment wordt continu uitgebreidt. Kunt u de producten die u zoekt niet vinden of u heeft een vraag? neem dan even contact met ons op zodat wij ons best voor u kunnen gaan doen om de producten alsnog te leveren.

 

Contactgegevens

 

F.I.C. gevestigd aan de Margriethof 91, 3355 EK, Papendrecht, Nederland.  F.I.C. is ingeschreven in het Handelsregister onder het Kamer van Koophandel nummer 58379967. Het Rabobank nummer van F.I.C. is NL 03 RABO 0395 3637 56. Tel: 0416-316122

 

Alle producten worden weergegeven inclusief  21% BTW.

 

Producten


avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent