wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   milan-industrie-en-handelsonderneming--bv

Milan Industrie & Handelsonderneming

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Installfire

Kies ook voor een open haardvuur op gas door de uw bestaande vuurkorf te voorzien van een sfeergasvuur! Door het gemak ontsteekt, regelt en dooft u het vuur slechts in een handomdraai zonder de nodige rompslomp van het stoken met hout. En u heeft de zekerheid, dat er geen vonken uit het vuur spatten, zoals bij een houtvuur dikwijls voorkomt. Meer informatie kunt u inwinnen bij uw Milafire dealer of bij de fabrikant.

Met meer dan 35 jaar ervaring is Milan Industrie & Handelsonderneming bv een van de eerste bedrijven in Nederland op het gebied van gasgestookte open haardvuren. Onze specialisatie is het produceren van natuurgetrouwe imitatie houtvuren, die men veilig en gemakkelijk kan bedienen. Wij brengen ons product onder de naam Milafire op de markt. Aan de kwaliteit wordt altijd de grootste aandacht besteed. Het product is daardoor een gemakkelijk, veilig en sfeervol gasvuur voor uw woonvertrek. Door het gemak ontsteekt, regelt en dooft u het gasvuur slechts in een handomdraai zonder de nodige rompslomp van het stoken met hout. En u heeft de zekerheid, dat er geen vonken uit het vuur spatten, zoals bij houtvuur dikwijls voorkomt. Wij bieden u een ruime keuze in modellen en maten en kunnen u daardoor in de meeste  gevallen een passende oplossing bieden. Voor meer informatie bezoekt u onze website: http://www.milafire.nl/

Milafire_logo_ 500px.jpg

Open haardvuren met karakter!

Producten


avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent