wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   mart-sloos-haarden-en-kachels

Mart Sloos Haarden en Kachels

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Jydepejsen ontwikkelt houtkachels waarbij de allerhoogste eisen worden gesteld aan kwaliteit, ontwerp en milieu. Mart Sloos Haarden en Kachels is leverancier van deze Deense houtkachels en van accessoires voor jouw haard. Door de uitgebreide keuze wordt aan elke behoefte tegemoetgekomen en zijn er veel mogelijkheden om jouw eigen stempel op de kachel te drukken en aan te passen aan jouw eigen smaak en inrichting. Daardoor kun je ook altijd een houtkachel vinden die precies bij jou past; hoe en waar je ook woont.

Showroom

Eigenlijk moet je een Jydepejsen kachel in het echt gezien hebben. In de showroom van Mart Sloos Haarden en Kachels vind je het uitgebreide houtkachelsprogramma van de Deense fabrikant Jydepejsen. Mart Sloos Haarden en Kachels staat je uiteraard met raad en daad bij in een persoonlijk gesprek, om tot de juiste keuze van jouw haard of kachel te komen. Je kunt bij hun terecht met jouw vragen. Ben je nieuwsgierig geworden, bel dan voor een afspraak. Mart Sloos Haarden en Kachels neemt alle tijd voor jou en bespreekt de mogelijkheden in jouw specifieke situatie. De koffie staat klaar.

Producten


avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent