wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   kids-wonen

Kids Wonen

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Het kindercadeau op maat geschilderd

Kids Wonen

Kids Wonen Het Kindercadeau op maat geschilderd
Kids Wonen maakt houten kindermeubels en houten speelgoed in haar eigen atelier in Eindhoven. En daarnaast worden brocante meubels en vintage houten speelgoed opgeknapt en een nieuw leven gegund. Duurzaam en uniek dus. Via deze website verkoopt Kids Wonen kinderwinkel online al deze persoonlijke en duurzame artikelen. Klanten kunnen de houten kindermeubels en houten speelgoed door Kids Wonen laten personaliseren. Onze kinderen willen we warmte en geborgenheid geven. Door handgemaakte en gepersonaliseerde houten kindermeubeltjes en houten speelgoed EN duurzame mooie brocante en vintage meubeltjes en speelgoed aan te bieden wil Kids Wonen daaraan bijdragen.Volg ook de blog op www.kidswonen.com. Hier lees je wat ons inspireert en hoe de kindercadeaus gemaakt worden. Wil je meer weten? bel ons 0620975417.

Persoonlijke en unieke kindermeubels

Houten kindermeubels kopen doe je bij Kids Wonen
Kids Wonen heeft een breed assortiment aan handgemaakte houten kindermeubels. Geschikt voor in iedere kinderkamer. . Een super leuk en origineel kraamcadeau. De houten kindermeubels staan heel leuk in de speelhoek van de woonkamer, zodat je kleintje gezellig en veilig bij pappa en mamma in de buurt kan spelen.

Uniek en Handgemaakt
Kids Wonen maakt en beschilderd de houten kindermeubels zelf, waardoor de verschillende meubels dan ook een persoonlijke en originele twist krijgen. Zo is er de speelgoedkist, het houten opbergbankje met klep of de houten kindermeubels met kinderstoel en kindertafel. Van alle ontwerpjes die in de webwinkel te zien zijn, kun je ook een kinderkapstok laten ontwerpen. Je kunt kiezen uit één van onze ontwerpen, maar natuurlijk is het ook mogelijk om zelf iets te bedenken en te ontwerpen. Een idee is bijvoorbeeld de naam van uw kind of het ontwerp van het geboortekaartje op het opbergbankje of de speelgoedkist na te schilderen.
Nieuwsgierig naar de producten? Bekijk hieronder ons assortiment, en bestel snel en makkelijk een houten kindermeubel. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen door te bellen met 06-20975417 of stuur ons een mail.

Vintage en brocante kindermeubels

Vintage en brocante kindermeubels
Maak de kinderkamer helemaal af met vintage en brocante kindermeubels. Geef de kamer een authentiek tintje met meubelen vol verhalen. Kids Wonen koopt alles zelf in en zorgt er voor dat het aan onze kwaliteitseisen voldoet. En als dat niet het geval is knappen we het zodanig op dat de vintage en brocante kindermeubels weer stralen als nooit tevoren. Zo zijn we er zeker van dat je nog jaren plezier hebt van de meubelen.

Unieke kenmerken

- Kindergeschenk op maat gemaakt in eigen atelier
- Bezoek aan ons atelier op afspraak
- Elk product wordt naar wens van de klant gemaakt

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent