wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   jet-bik--producten-bv

JET BIK Producten B.V.

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Al meer dan 40 jaar staat JET BIK garant voor hoogwaardige en duurzame kunststof daglichtproducten. 
JET BIK maakt sinds 2011 onderdeel uit van de Jet Group . Ongeveer 10 jaar geleden heeft JET BIK de beslissing genomen nog meer focus aan te brengen in haar aanbod door zich hoofdzakelijk te richten op kunststof lichtkoepels en de bijbehorende opstanden. Dit maakte het mogelijk om fors te investeren in geavanceerde productiemiddelen, wat JET BIK gebracht heeft tot één van de grootste spelers in de Europese lichtkoepelmarkt. JET BIK is een ISO 9001:2008 gecertificeerd bedrijf.

Bedrijfsprofiel


Verhoog uw woongenot met daglicht


Het effect van daglicht op uw gezondheid is inmiddels door veel bedrijven en instanties erkend. Daglicht verhoogt niet alleen uw geluksgevoel ook uw productiviteit en uw gevoel van veiligheid wordt positief beïnvloed. Daarnaast verhoogt de hoeveelheid daglicht in uw woning de waarde van uw woning. Het is dan ook belangrijk om zowel in uw verbouwing, als bij nieuwbouw met daglicht rekening te houden.
 
Haal daglicht in huis
Tegenwoordig kunt u als consument kiezen uit verschillende daglichtoplossingen, een lichtkoepel, een daglichtbuis of een lichtstraat. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende materialen. Zo kunt u voor een zogenaamde HeatControl koepel kiezen dat schadelijke uv-straling tegenhoudt en de warmte beter regelt in de zomer. Maar ook glastoepassingen, grote afmetingen (2.5 m x 2.5m) en daglichtbuizen voor een hellend dak horen tot de mogelijkheden.
 
Jet Bik biedt u een complete range aan daglichtproducten. Hebt u vragen over een daglichttoepassing of wilt u een advies, kijk dan op www.daglichtinhuis.nl of bel met 073 - 6339170.

 

Met Jet Bik haalt u het daglicht in huis
 

Producten


avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent