wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   floorfriendly

Floorfriendly

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Onder stoelen en fauteuils zit vaak een dop, glijder of wiel die niet geschikt is voor de vloer. Herkenbare problemen: - plaatselijke slijtage van de vloer - moeilijk te herstellen krassen en deuken - stoelen en fauteuils maken lawaai wanneer u ze verschuift - plakviltjes blijven niet zitten en laten lijmresten achter op de vloer - bestaande doppen zijn versleten Met de juiste dop of glijder voorzien van VILT of TEFLON onder uw stoel of fauteuil kunt u ze zorgeloos gebruiken zonder voortdurend met de vloer rekening te moeten houden. Je voorkomt beschadigingen en stoelen schuiven gemakkelijker zonder lawaai.

Floorfriendly

Floorfriendly.nl is een onderneming gespecialiseerd in het beschermen van vloeren tegen de beschadiging door poten en onderstellen van (zit)meubelen. Er wordt via een webwinkel gewerkt, waar u zeer eenvoudig de oplossing voor het probleem kunt vinden en met een paar muisklikken kunt bestellen.
 
De man achter Floorfriendly.nl is Cees van Dam. Hij is al gedurende een groot aantal jaren werkzaam in de meubelbranche. Veel van zijn klanten vertelden hem over het lawaai en de lelijke krassen in de vloer die meubelen soms kunnen veroorzaken en dat de door hen zelf aangebrachte viltjes niet echt blijven plakken en zelfs moeilijk verwijderbare lijmresten achterlaten op de dure vloer. Daar moest dus een oplossing voor komen! Floorfriendly.nl is het resultaat.

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent