wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   diknl

Dik.nl

  • Fotocollectie

Dik.nl ontwikkelt en onderhoudt prijsvergelijkers. Op de websites van Dik.nl vind je het beste advies en de goedkoopste prijs voor diverse producten.

De goedkoopste prijs en het beste advies

Dik.nl maakt prijsvergelijkers die jou niet alleen de beste prijs bij verschillende webshops laat zien, maar je ook een goed advies geeft afhankelijk van jouw wensen. We vergelijken producten en diensten voor consumenten in diverse branches.

Hier een overzicht van alle websites van dik.nl:


Product websites;
In onze product websites vergelijken we de prijzen van een specifiek product. Zo heb je de beste prijs voor je product. Daarnaast geven we als specialist advies over een productgroep bijvoorbeeld "de zuinigste minikoelkast" of "de beste fitness trampoline".

 

 

Vergelijken van Formule 1 reizen; De website f1reis vergelijkt de prijzen van tickets en arrangementen naar alle formule 1 grand prix. Altijd eens een formule1 race willen bezoekne? Wellicht leuk om eens een weekend naar de GP van België of Spanje te boeken.

Datingsite Kiezen; Naast alle product website is de website datingsitekiezen.nl een vergelijker voor diensten. Met het aanbod van honderden datingsites in Nederland is kiezen geen makje. Voor deze site scrhijven we voor elk groot dating platform in Nederland een review. Hierin bespreken we details over bijvoorbeeld de specificaties, kosten en voor en nadelen van elke dating website.

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent