wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   castelo-de-portugal-

Castelo de Portugal BV

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Eeuwen geleden werden in Portugal onder invloed van de Moren tegels gemaakt op traditionele wijze. Je vindt ze tot op de dag van vandaag nog in de kastelen, pousadas en patriciershuizen. Castelo hanteert nog steeds dezelfde milieuvriendelijke methode voor het vervaardigen van haar vloer- en wandtegels.

Castelo de Portugal

Castelo de Portugal hanteert dezelfde methode voor het vervaardigen van haar vloer- en wandtegels. Zowel voor haar Classic lijn als voor haar serie Couleur Traditional. In de Classic Lijn is het unieke karakter van de hangemaakte pastelkleurige vloertegels met hun prachtige randen en antieke motieven bewaard gebleven. Daarmee creëert u een vloer van niet te evenaren stijl en schoonheid.

De serie Couleur Traditional is dieper van kleur. Het steenrood en donkergeel, diepblauw en mosgroen met bijpassende randen geeft uw kamer of keuken een warme, gloedvolle sfeer. De tegels van Castelo de Portugal hebben een universele hardheid, die ze zowel voor de hal, de woon- en slaapkamer, als de serre, keuken en badkamer geschikt maakt.

De kleurlaag van de tegels is 4 mm dik. Na een simpele behandeling met klinkerolie en een ondoordringbare vlekafstoter gaan de tegels honderden jaren mee. Waterdicht en vlekvrij.


Alleen Castelo gebruikt hoogwaardige materialen als marmerpoeder en wit cement om met zorg een mooie strakke tegel te maken. Ook worden alleen Castelo tegels onder hoge druk geperst. Daardoor gaat een Castelo tegel honderden jaren mee en geven we levenslange garantie op slijtvastheid.

Castelo de Portugal helpt met het ontwerpen van een vloer. Ze maken 2 of 3 verschillende ontwerpen zo kun je goed zien wat zo’n prachtige vloer doet in je eigen ruimte.

Producten


avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent