wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   braring-serre-architect

Bröring serre architect

  • Fotocollectie

Het plan is gemaakt en de wens is duidelijk; we gaan een serre bouwen! Maar dan; waar te beginnen en welke adviezen zijn er nodig? Men bezoekt een aantal showrooms en bekijkt wat internet sites, maar vaak komt men de oplossing voor een specifieke situatie niet tegen. Bovendien wil men ook wel eens wat anders dan 'standaard'. Dan is het inschakelen van een serre-architect een goede oplossing. Rolf Bröring uit Schijndel is zo’n gespecialiseerd architect en ontwerpt al jaren unieke serres en tuinkamers.

Serre-architect
'Als ontwerper ben ik in eerste instantie geïnteresseerd in de wensen en mogelijkheden van mijn opdrachtgevers', zegt Rolf. 'Wie een serre aanbouwt of zijn huis renoveert, moet zich ook na de verbouwing weer thuis voelen. Letterlijk, met extra comfort en licht, maar ook figuurlijk met het veilige en behaaglijke gevoel van een eigen plek thuis. De gesprekken met de mensen en het goed treffen van hun wensen en verlangens is het boeiendste aspect van dit werk'. Met 20 jaar ervaring ontwerpt Rolf veel serres en glasconstructies, maar ook grote en kleine verbouwingen, renovaties en nieuwbouwprojecten.'

Rolf Bröring


Startpunt voor elke serre zijn de wensen van de opdrachtgever. Wat verwacht men van de nieuwe ruimte? Veel licht en moderne transparant of juist geborgenheid en warmte? Met praten, meten en kijken vertaal ik alle eisen in een creatief ontwerp. Passend bij de architectuur van het huis en technisch 100%.

 

Via een 3D animatie wordt de serre zeer realistisch gepresenteerd, compleet met het huis, de tuin en de werkelijke zonnestand. Dat voorkomt verrassingen achteraf.
Na het ontwerp verzorg ik het gehele proces van de bouwvergunning, begeleiding van de bouw en controle van de aannemer. Voor dit complete pakket wordt, vooraf, via een stappenplan, een vaste prijs afgesproken.

 

‘Ieder huis en iedere klant zijn anders. Als je goed luistert, vormt de serre zich vanzelf.’

 

Rolf Bröring.
Bröring Serres met Signatuur.

Producten


avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent