wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   beltraco-benelux-bv

Beltraco Benelux B.V.

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Beltraco Benelux B.V. verzorgt scholingen, verricht reparaties en levert producten voor herstel van schades aan harde oppervlakken zoals hout, kunststof, sanitair, keramiek, porselein, gelakt, folie, natuursteen, composiet maar ook reinigingsproducten,en onderhoudsproducten behoren tot het assortiment voor de zakelijke markt in de Benelux. Al vele jaren leveren zij de kwaliteitsproducten van het Duitse Heinrich K├Ânig, producent en ontwikkelaar van producten voor waardebehoud en reparatie van hout, natuursteen, metaal enz. en Proffill Products, reparatieproducten voor sanitair. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben er een oplossing voor. Beltraco levert alleen topproducten.

Picobello shop

Voor particulieren hebben zij een apart productprogramma op de website www.picobello-shop.nl. De producten voor de consumentenmarkt zijn al jarenlang tot volle tevredenheid door de professional in gebruik. Mocht de reparatie te ingewikkeld of te groot zijn, dan kun je ook de reparatieservice inschakelen.

Natuurlijk wensen zij je geen schades toe, maar mocht je Beltraco nodig hebben, dan zijn zij er om je probleem op te lossen.

Producten


avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent