wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   baderie-

Baderie BV

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Waarom Baderie? Onze aanpak: van advies tot installatie alles wordt zorgeloos geregeld Ruim 50 showrooms met grote selectie A-merk sanitairproducten en inspirerende badkameropstellingen. Mooi complete badkamers voor elk budget  

Gratis magazine

Vraag een gratis Baderie Magazine aan boordevol inspiratie en informatie rondom uw badkamer en de werkwijze van Baderie.

Bestel hier het Baderie Magazine

3D Badkamer ontwerpen

Baderie helpt u graag op weg met uw badkamerontwerp. Met het 3D badkamer ontwerpprogramma van Baderie kunt u eenvoudig aan de gang met het ontwerpen van uw droombadkamer.

Start het Baderie 3D badkamer ontwerpprogramma

Over Baderie

Baderie is al 35 jaar de badkamerspecialist van Nederland en weet precies om maximaal comfort te realiseren binnen elke beschikbare ruimte en elk budget.

De grote kracht is dat Baderie volledige badkamer kan realiseren en zowel de uitstraling als functionaliteit centraal stelt. Daar zijn verschillende disciplines voor nodig en Baderie heeft ze allemaal in eigen huis. Baderie geeft niet alleen advies en doet het installatiewerk, maar ook het metselwerk, muren plaatsen, leidingwerk, elektra, stucwerk,etc. kan Baderie voor u verzorgen. Als klant hoeft u niet te schakelen met allemaal verschillende bedrijven, één contactpersoon bij Baderie regelt alles. Daarin is Baderie echt vrij uniek. De manier waarop Baderie een badkamer tot stand brengt is gewoon zó comfortabel.

www.baderie.nl

Producten


avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent