wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   aqua-comfort-waterbehandelingstechnieken

Aqua Comfort

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Bedrijfsprofiel / Visie

Aqua Comfort is een organisatie die zich heeft gespecialiseerd in waterbehandeling. Zij werken met opgeleide adviseurs en hebben een landelijk dekkend netwerk zodat er altijd wel een adviseur bij u in de buurt is. Aqua Comfort wil vanuit haar maatschappelijke betrokkenheid een structurele bijdrage leveren aan een schone en duurzame samenleving. Wij geven vanuit die gedachte een op maat gesneden advies in waterbehandeling bij particulier, land- en tuinbouw, horeca, industrie en MKB.

Met gepaste trots levert Aqua Comfort al meer dan tien jaar de originele waterontharder voor het huishouden van de firma Ecowater. Deze firma die haar oprichting kent in het jaar 1925 bouwt al meer dan 85 jaar waterontharders. Met een productiecapaciteit van meer dan 500.000 toestellen op jaarbasis wereldwijd, zijn zij op het gebied van ontharding onbetwist marktleider. De kwaliteitsnorm van Ecowater ligt zo hoog, dat wij bij aflevering een garantie van 15 jaar* geven op voorrijkosten, onderdelen en arbeidsloon. Deze kwaliteitsnorm wordt ook nog eens onderstreept door een aanzienlijke hoeveelheid keurmerken en certificeringen. Trouwens: 95% van alle onderdelen die in de Ecowater machines zitten worden gemaakt in eigen bedrijf. Hierdoor wordt het wel eenvoudiger om de hoge kwaliteitsnorm te bewaken.

Producten


avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent