wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   -hormann-nederland-bv-

Hörmann Nederland B.V.

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Op de markt van de bouwelementen is de naam Hörmann vandaag de dag een begrip op het gebied van garagedeuren, huisdeuren, kozijnen en aandrijvingen voor woning en industrie. De Hörmann-groep is op dit vlak dan ook de grootste aanbieder in Europa, dankzij tientallen jaren bestendige groei van een familiebedrijf in het teken van vernieuwing, kwaliteitsgarantie en klantenbinding.

bedrijfsprofiel

De nieuwe Europese grenzen en de wereldmarkt zijn uitdagingen, die Hörmann aangaat met een stapsgewijze en regionaal aangepaste groei. Het bedrijf heeft momenteel een personeelsbestand van meer dan 5000 werknemers. De totale omzet bedraagt 800 miljoen Euro. Een fijn netwerk van meer dan 50 eigen vestigingen en talrijke officiële dealers in meer dan 30 landen garandeert de klanten de kortste weg naar het product.

In 1961 vestigde Hörmann zich reeds in Nederland. Vanuit de verkoopvestiging in Barneveld worden alle producten in de markt afgezet. De verkoop van woningbouwproducten waaronder, garagekanteldeuren, sectionaldeuren en elektrische aandrijvingen vindt plaats via een landelijk netwerk van gespecialiseerde Hörmann dealers. Industriële deuren zoals, sectionaldeuren en elektrische aandrijvingen, vouwdeuren, snelloopdeuren, branddeuren, docksystemen en roldeuren worden rechtstreeks verkocht. Daartoe beschikt Hörmann over eigen technisch-commerciële adviseurs en een 24-uurs service dienst met eigen monteurs. De aftersales afdeling is operationeel met adequate oplossingen voor de vervanging van industriële bedrijfsdeuren, reparatie en het uitvoeren van servicecontracten.

Producten


avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent