wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  toilet  /   wadis-closet-zonder-spoelrand

Wadis: closet zonder spoelrand

Keramag introduceert het wandcloset Wadis; het eerste closet zonder spoelrand. Wadis is speciaal ontwikkeld voor omgevingen waarin hoge eisen worden gesteld aan hygiƫne en schoonmaakgemak, zoals ziekenhuizen, revalidatiecentra en zorginstellingen.

Keramag introduceert het wandcloset Wadis; het eerste closet zonder spoelrand. Wadis is speciaal ontwikkeld voor omgevingen waarin hoge eisen worden gesteld aan hygiëne en schoonmaakgemak, zoals ziekenhuizen, revalidatiecentra en zorginstellingen.

Wadis is zo ontworpen dat moeilijk bereikbare randen - waarin bacteriën zich verzamelen - ontbreken. Wadis is het eerste closet zonder spoelrand. Het ontbreken van randen impliceert dat dit closet ook voor de sanitaire ruimten in justitionele omgevingen, vliegvelden, treinstations en psychiatrische instellingen een bijzondere oplossing biedt. Door het ontbreken van randen biedt het closet geen mogelijkheden om drugs onzichtbaar te verstoppen.

 

Het keramische diepspoelcloset is voorzien van een geïntegreerde keramische spoelwaterverdeler. Het spoelwater wordt door een speciale vormgeving van de binnenkant effectief door de closetpot gevoerd. De geoptimaliseerde vormgeving van de binnenkant voorkomt het hechten van vuil en zorgt voor een eenvoudig onderhoud. Wadis heeft een voorsprong van 535 mm en een breedte van 360 mm. Door de verdekte bevestiging is ook de reiniging van de buitenkant van het closet eenvoudig.

Wadis kan worden gecombineerd met een zitring of met een closetzitting met deksel. De variant met zitring is in het bijzonder geschikt openbare sanitaire ruimten met een verhoogd misbruikrisico.

Publicatiedatum: 23 april 2009

 

 

 

 

Tags: wonen toilet badkamer closet wc closet zonder spoelrand hygiene keramische diepspoelcloset sanitair sanitaire closetzitting met deksel

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent