wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  toilet  /   elegance-gastentoilet-het-speciale-visitekaartje-van-een-huis

ELEGANCE gastentoilet het speciale visitekaartje van een huis

Indrukwekkende oplossingen voor het kleinste kamertje

Indrukwekkende oplossingen voor het kleinste kamertje. www.harrisonbailey.co.uk

Met het ELEGANCE-gastentoilet heeft KEUCO esthetische en gelijktijdig doelgerichte oplossingen ontwikkeld voor het kleinste kamertje. Een nauwkeurig op elkaar afgestemde inrichting voor de individuele en representatieve inrichting van gastentoiletten en kleine badkamers. Het elegante design kenmerkt zich door de harmonische verbinding van zacht afgeronde en duidelijke, geometrische vormen.

Collectie

De fraai gevormde ovale wastafel met onderbouw en de lichtspiegel met horizontale verlichting vormen een smaakvol geheel. De geraffineerde clou is de lichtval omhoog en omlaag: voor sfeerverlichting en als spiegellicht. De kleine versie van de ELEGANCE-ééngreeps mengkraan is speciaal afgestemd op de geringe afmetingen van de wastafel. Bijzonder voordeel: door de zijdelingse bediening van de kraan blijft de kraan droog en schoon en dus ook vrij van kalkvlekken. Bij het openen blijkt de wastafelonderbouw verrassend ruim: een bergruimtewonder dat weinig plaats inneemt. Individuele speelruimte bieden de vier verschillende oppervlakken van de wastafelonderbouw in wit hoogglans, mat gelakt wit, antraciet en sahara. Ook de accessoires laten een bijzondere indruk na, zoals de handdoekring voor wandbevestiging en de naadloze esthetica zoals de lotiondispenser van kristal die met één hand te bedienen is. De collectie ELEGANCE maakt ook van het kleinste gastentoilet in een huis een indrukwekkend visitekaartje dankzij het uitstekend comfort en de prachtige uitstraling.

Publicatiedatum: 7 april 2009

Tags: wonen badkamer toilet gastentoilet elegance keuco Kleine kamertje wastafels mengkranen lichtspiegel ééngreeps mengkraan wastafelonderbouw AE

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent