wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   plieger-

Plieger BV

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Plieger BV is een landelijke groothandel in sanitair, verwarming, elektra en installatiemateriaal. Plieger BV heeft ruim 600 werknemers in dienst. Het hoofdkantoor en centraal magazijn zijn gevestigd in Zaltbommel. Met een eigen expeditie en 54 vestigingen, waaronder achttien toonzalen in Nederland, levert Plieger een assortiment van meer dan 150.000 artikelen aan onder andere installateurs, loodgietersbedrijven, detaillisten en bouwmarkten.

95 jaar Plieger

Plieger is al 95 jaar een kwaliteitsaanbieder van actuele en complete sanitaire oplossingen. Als groothandel levert Plieger naast het Plieger merk, ook sanitair van alle gerenommeerde fabrikanten. Plieger levert uitsluitend producten die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen en die verantwoord geproduceerd zijn.

Plieger toonzaal

Een Plieger toonzaal is een ware inspiratiebron voor het maken van de juiste keuzes op het gebied van sanitair, verwarming en tegels voor de particuliere badkamer, maar ook als het gaat om (nieuwbouw)projecten. De toonzaaladviseurs van Plieger helpen je graag met het maken van de juiste keuzes.

Producten


avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent