wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  kraan  /   nieuw-kludi-provita

Nieuw! Kludi Provita

De meeste mensen nemen actief, gezond en zonder beperkingen deel aan het dagelijkse leven. Sommige kunnen in de alledaagse situaties niet altijd optimaal functioneren en moeten speciale eisen stellen aan hun leefomgeving.

De meeste mensen nemen actief, gezond en zonder beperkingen deel aan het dagelijkse leven. Sommige kunnen in de alledaagse situaties niet altijd optimaal functioneren en moeten speciale eisen stellen aan hun leefomgeving.

Op deze situaties speelt Kludi in met de nieuwe mengkranenserie KLUDI PROVITA. KLUDI PROVITA is voor een ieder, voor wie traditionele producten een probleem kunnen zijn of zelfs een onoverbrugbare barrière zouden kunnen vormen. KLUDI PROVITA maakt het leven bij de wastafel comfortabeler.

 

7 voordelen in een product:

Ergonomisch & hygiënisch
De 120mm lange, omhoog gebogen hendel maakt een comfortabele en ergonomische bediening mogelijk bij bewegingsbeperkingen van de handen. De 180mm lange Klinik-hendel is zowel afgestemd op bediening met de elleboog als ook met de pols of de muis van de hand. Zo wordt bij het openen en sluiten van de mengkraan een besmetting door kiemen en bacteriën voorkomen. Deze variant is bijzonder geschikt voor toepassing in patiëntenverblijven van ziekenhuizen.

Zuiver & hygiënisch
De Care-straalregelaar voorkomt dat een voedingsbodem ontstaat voor bacteriën door kalkafzetting en/of biofilmontwikkeling.

Variabel
De uitlopen van de wandmengkranen kunnen vast of draaibaar gemonteerd worden en zijn in verschillende lengtes leverbaar.

Veilig
De mengkranen zijn als optie met afsluitbare S-koppelingen te verkrijgen. De cartouches kunnen temperatuurbegrensd worden.

Eenvoudig
In ziekenhuizen- en verpleeghuizen is het noodzakelijk, dat mengkranen vrij van kiemen en bacteriën worden gehouden. Met een nieuwe innovatieve technologie is het mogelijk met een enkele handeling een thermisch desinfectieproces bij de thermostaten door te voeren.

Ecologisch
Met een maximaal waterverbruik van 8 l/min is KLUDI PROVITA spaarzaam en ontziet het milieu.

Door de combinatie van de klassieke designelementen cirkel en kubus zijn de producten uitstekend met de producten uit de serie KLUDI ZENTA te combineren.

Meer informatie: www.kludi.com.

Publicatiedatum: 14 september 2010

Tags: wonen badkamer kraan kranen Kludi Provita badkamerkraan badkamerkranen badkamers mengkraan wastafelkraan wastafelkranen

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent