wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  douche  /   strakke-stoomdouche-met-gentegreerd-zitje

Strakke stoomdouche met geïntegreerd zitje

De Body+Soul stoomdouche van Artweger bevat tal van technische details. Samen met internationaal gerenommeerde industriële ontwerpers van gp designpartners ontwierp Artweger het design.

  • Fotocollectie

Opvallende elementen zijn het zitje en de stoombox. Het zitje heeft een aangenaam oppervlak en is leverbaar in twee varianten, een éénpersoons zitje met rugleuning of een 2-persoonsbankje met doorlopende rugleuning. Bij het naar beneden klappen van het zitje zorgt een speciaal mechanisme voor een zachte landing. Zitting en stoombox zijn verkrijgbaar in drie actuele kleuren: zand, bordeaux en antraciet.

Het hoofdbestanddeel van de nieuwe BODY+SOUL is de krachtige stoombox. In korte tijd zorgt de sensor gestuurde generator voor een gelijkmatige stoomverdeling in de cabine. De ingebouwde aromabox laat de geuren van kruiden of oliën volledig tot hun recht komen. Bijzonder is dat de aromabox ook tijdens het stoombad bediend kan worden. De stoombox is ook los leverbaar. 

Het (maatwerk)-koepeldak van de Artweger BODY+SOUL bevat een aantal details die het douchen tot een werkelijk genot maken. In de koepel is plaats voor een geïntegreerde regendouche, onzichtbare luidsprekers en de modernste LED-verlichtingstechniek. De bediening van muziek, stoom en verlichting werkt via een afstandsbediening. De fraaie (dubbelzijdige) afstandsbediening wordt automatisch opgeladen op de houder. De stoombox geeft, door middel van aflopende LED?s, automatisch aan wanneer er gereinigd dient te worden. Een gepatenteerd koelsysteem zorgt tevens voor de koeling van verschillende geïntegreerde componenten.

Door de geïntegreerde muziekinstallatie met ingebouwde radio kan iedereen genieten van zijn MP3 of Ipod, Body+Soul biedt altijd de passende aansluiting.

De nieuwe Body+Soul biedt traploos verstelbare lichtstemmingen, in totaal 7 kleuren. De overgang van de verschillende lichtkleuren zijn natuurlijk en zacht vloeiend.

Er is keuze uit diverse modellen voor plaatsing in een nis of in een hoek: rechthoek, vierkant, kwartrond, geheel vlak op de vloer gemonteerd of op een douchebak. De hoogte is standaard 204 cm. De bevestigingselementen zijn op de glazen buitenzijde gelijmd, waardoor de cabine van binnen zeer gemakkelijk schoon te maken is.

Meer informatie: www.artweger.com

Publicatiedatum: 20 mei 2009.

Tags: wonen badkamer wellness wellnessbadkamer Body+Soul Artweger Burgmans Sanitair wellnesscabine stoomdouche stomen stoomcabine

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent