wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   baby-kinderkamer  /  kindermeubels  /   als-ik-later-groot-ben

Als ik later groot ben...

Waar droomde jij van toen je klein was? Wilde je brandweer worden? Of postbode? Of misschien wel taartenbakker. De collectie speelhuisjes van Zomerzoen maakt elke kinderdroom waar.

Waar droomde jij van toen je klein was? Wilde je brandweer worden? Of postbode? Of misschien wel taartenbakker. De collectie speelhuisjes van Zomerzoen maakt elke kinderdroom waar.

De brandweerkazerne heeft een supercoole glijstang zodat je heel snel een brandje kunt blussen. De kat van de buren bespioneren…. Het smalle raampje met luikje is dé ideale verstopplek. Vanuit het taartjeshuisje verkoop je jouw zelfgebakken toffe taartjes. Op de plankjes is plaats om al het heerlijks uit te stallen. Het huisje is ook superknus als het regent. Gezellig met vriendinnetjes op kussens boekjes lezen.

 

Pakketjes bezorgen, geheime briefjes versturen aan je vriendinnetje... Helemaal leuk is het postkantoortje waar jij en je vriendjes je urenlang kunnen vermaken.
Alle speelhuisjes worden geleverd met bijpassende accessoires welke ook tegen een regenbuitje kunnen. De accessoires zijn gemaakt van tafelzeil zodat ze snel droog zijn na een regenbui. In diverse kleuren te bestellen. Helemaal leuk wordt het doordat je elk huisje kunt personaliseren. Je eigen tekst op de brievenbus, boven de voordeur of op een naambord.

Kinderwooncollectie

Naast de nieuwste collectie speelhuisjes zijn er nog veel meer prachtige Zomerzoen ontwerpen. Bijvoorbeeld het stapelbed, de halfhoogslaper en het superstoere bed voor jongens die naar de middelbare school gaan met steigerhout en steigerbuizen.
Maar natuurlijk ook onze pipowagen welke de Tuinidee Award gewonnen heeft als meest innovatieve product in 2010.
Al onze producten zijn uitgevoerd in steigerhout. Bijzonder duurzaam en milieuvriendelijk door het hergebruik van afgeschreven materialen uit de bouw, die een 2e leven als meubel krijgen.

Bij elke slaapkamer wordt een gratis naamsticker geleverd. Keuze uit 18 verschillende kleuren en diverse lettertypes.

De speelhuisjes hebben een adviesprijs vanaf € 799 en de bedden zijn te bestellen vanaf € 399.
Alle Zomerzoen ontwerpen kunnen thuisbezorgd en gemonteerd worden.

Meer informatie: www.zomerzoen.nl.

Publicatiedatum: 10 januari 2011

Tags: wonen kinderkamer kinderkamers slaapkamer kinderslaapkamer Zomerzoen steigerhout meubel meubelen meubels meubilair kindermeubel kindermeubels kindermeubelen kindermeubilair Zomerzoen speelhuisje speelhuisjes Pipowagen

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent