wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  woonaccessoire  /   win-een-brabantia-flatback-prullenbak

Win een Brabantia FlatBack+ prullenbak

Brabantia geeft - net als vorig jaar - in samenwerking met Wonen.nl een prachtig vormgegeven prullenbak weg!

  • Fotocollectie

Het is eind oktober, de pepernoten liggen al weken in de schappen van de supermarkt. Het zal dan ook niet lang meer duren voordat zelfs de eerste kerstverlichting wordt opgehangen. De decembermaand komt eraan!

In heel Nederland vieren we Sinterklaas en kerst. Jutte zakken vol speelgoed of pakjes onder de boom. Gezelligheid staat voorop. Samen met familie en vrienden schuiven we aan de eettafel aan. Iedereen is welkom. Het zijn warme dagen, maar toch gaat er vaak heel wat geregel aan vooraf.

Tips

Er moeten namelijk kadootjes worden gekocht, boodschappen worden gedaan en menukaarten worden samengesteld. De gastheer of –vrouw heeft zelfs op de dag en avond zelf nog heel wat te doen. Toch zou je met de juiste hulp van ieder moment moeten kunnen genieten. Vraag bijvoorbeeld of iedereen een gerechtje maakt en meeneemt. Zo sta jij niet de hele dag in de keuken om voor te bereiden.

Maak jij toch liever in je eentje het diner, of kan het gewoon niet anders? Zorg dan voor een goede planning. Begin op tijd met voorbereiden, en maak zoveel mogelijk al de dag van te voren. Dat scheelt je niet alleen tijd in de keuken terwijl de visite lol heeft in de woonkamer, maar ook een vies en rommelig keukenblad.

Ruimtebesparend ontwerp

Om je een handje te helpen in deze drukke tijden, geeft Brabantia – net als vorig jaar - een prachtig vormgegeven prullenbak weg! Een heerlijk vooruitzicht met de feestmaand voor de deur. Een presentje voor jezelf, of wellicht leuk voor de surpriseavond. De FlatBack+ is ruimtebesparend en past in iedere keuken! Dankzij de vlakke achterkant kan hij tegen de muur staan of zelfs in keukenkastjes worden gehangen. Speciale scharnieren zorgen ervoor dat de deksel niet tegen de wand slaat. De Brabantia FlatBack+ is er in fantastische mineraal kleuren, waar je alleen maar over durft te dromen. Het zal je keuken compleet veranderen. Gegarandeerd dat iedereen volgend jaar weer met jou de feestdagen door wil brengen!

P.s. Een leuke bijkomstigheid is dat de FlatBack+ voor 25% uit gerecyclede materialen bestaat. Niet alleen een mooi design dus, maar ook goed voor het milieu!

Ook kansmaken op de Brabantia FlatBack+? Like de Wonen.nl-facebookpagina en doe mee! 

Tags: brabantia flatback prullenbak flatback+ prullenbakken winactie

avatar

Irmgard Geenen

Wat handig!

op 24 October 2015

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent