wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  woonaccessoire  /   tilumi-digitale-kunst-aan-de-muur

tiLumi: digitale kunst aan de muur

Persoonlijke digitale boodschap niet via je mobiel maar als kunstobject aan de muur

tiLumi: digitale kunst aan de muur. Persoonlijke digitale boodschap niet via je mobiel maar als kunstobject aan de muur.

Voor alle digifreaks en designlovers bestaat er een stijlvolle oplossing om digitale berichtjes in tekst en symbolen te ontvangen via een esthetisch vormgegeven digitaal kunstobject. Niet via de display van je mobiele telefoon, maar via een strakke en moderne tiLumi aan de muur die draadloos gekoppeld is aan internet.

tiLumi is ontworpen voor iedereen die vrijwel continue met een half oog op zijn of haar mobieltje kijkt om op de hoogte te blijven of in afwachting is van dat ene berichtje. De tiLumi verplaatst de focus van het mobieltje naar de muur. Zo worden locatiegebonden berichten duidelijk zichtbaar en in stijl weergeven. De tiLumi is dus ook geschikt voor je slechtziende oma die zo levensgroot persoonlijke berichtjes van haar kleinkinderen kan ontvangen.

Op een tiLumi kun je naast persoonlijke berichten ook basisinformatie ontvangen zoals aandelenkoersen, file-informatie of tijd. Kortom, relevante informatie voor specifieke locaties. De toepassingen zijn legio. Zo kan de tiLumi ook worden ingezet als zandloper voor televisiekijkende of gamende kinderen, als stijlvol weerstation of gewoon voor het ontvangen van digitale berichtjes zichtbaar op een centrale plaats aan de muur.

Via het platform www.tilumi.nl bepaal je zelf wie jou een bericht kan sturen en welke basisinformatie je op je tiLumi ontvangt. Boodschappen (Lumi’s) kunnen worden verstuurd via de tiLumi-website, per SMS of via een web-app. Naast tekst kunnen ook zelf ontworpen tekeningen naar een tiLumi worden gestuurd. Zo kunnen lovers op afstand via bijvoorbeeld een Lumi in hart-vorm aan elkaar kenbaar maken dat ze op dat specifieke moment aan elkaar denken.

Meer informatie: www.tilumi.nl

Publicatiedatum: 21 december 2012

Tags: tilumi kunstobject digitale kunst

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent