wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  woonaccessoire  /   stone-steenharde-eco-in-warme-deco

Stone: steenharde eco in warme deco

Sober, stoer en elegant is Stone. De lijnen zijn sterk en minimalistisch, de stijl landelijk en modern tegelijk, de kleuren bruin, grijs en off-white. De naam is Stone, een nieuw lifestyle concept in eco verpakt.

Sober, stoer en elegant is Stone. De lijnen zijn sterk en minimalistisch, de stijl landelijk en modern tegelijk, de kleuren bruin, grijs en off-white. De naam is Stone, een nieuw lifestyle concept in eco verpakt.

Borden, schalen, een koffieservies, mokken en multifunctionele kommen met een deksel dat ook als schotel dient, het is een greep uit het onderdeel keramiek van Stone. Want, hoewel gemaakt van andere materialen, bij de “Stone” lifestyle collectie horen ook glazen lampen, stoffen lampenkappen, houten klokken, vilten lopers en placemats. Bijbehorend zijn er zelfs geurkaarsen in stoffen cadeauzakken te koop. Eigenlijk is het dus Stone plus.

 

Beautiful Stone sluit als lifestyle collectie bijna naadloos aan bij de jongste mode-items. Maar in plaats van op de catwalk steelt Stone de show thuis. Het keramiek zelf is sterk en deels met de hand gemaakt. En waar de kleuren beelden oproepen van het Franse landelijke leven doet de vormgeving denken aan Scandinavische ontwerpen. De waarheid daarbij ligt overigens in het midden, want Stone behoort tot de collectie van Salt & Pepper, gevestigd in België. Elk item van Stone by Salt & Pepper leent zich bij uitstek om cadeau te geven. En het leuke is dat de verpakkingen gemaakt zijn van recycled ongebleekt karton, bedrukt met milieuvriendelijke inkt.

Advies verkoopprijs: vanaf € 4,90.
Verkoop- en productinfo: www.s-and-p.eu.

Publicatiedatum: 10 september 2010

Tags: wonen keuken keukenaccessoire servies Salt Pepper borden schaal schalen koffieservies mokken kommen deksel schotel glazen lampen stoffen lampenkappen houten klokken vilten lopers placemats lifestyle

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent