wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  woonaccessoire  /   kunst-ophangen-en-verlichten-met-stas-multirail

Kunst ophangen en verlichten met STAS Multirail

STAS picture hanging systems brengt met de Multirail een uniek product op de verlichtingsmarkt; een rail waarmee je kunstwerken in een handomdraai kunt ophangen èn verlichten.

  • Fotocollectie

De STAS multirail is behalve functioneel ook zeer elegant en simplistisch vormgegeven. Hierdoor leent het systeem zich uitstekend voor gebruik in huis of op kantoor en past het in elk interieur. In combinatie met de nieuwe ledverlichting is het systeem zeer energiezuinig en voldoet het aan de laatste milieu- en veiligheidseisen.

De STAS multirail is gemakkelijk te monteren met de bijpassende montageaccessoires. Door de flexibele ophangkoorden en haken hangt u kunstwerken op elke plaats en blijven zij eenvoudig in hoogte en breedte verplaatsbaar. De gepatenteerde rail is voorzien van 12V spanningsdraden, waarin de armaturen van 50 of 70 cm geklikt worden. Er is keuze uit vier verschillende lampen om kunstwerken mee te verlichten, waarvan de ledlampen bovendien energiebesparend zijn. De transformator - die eveneens in de rail geklikt wordt - zorgt ervoor dat de lampen hun werk doen.

Het Multirail systeem past perfect binnen het thema duurzaam gebouwbeheer; ruimtes zijn flexibel in te delen en met de bijpassende verlichting krijgen schilderijen, fotolijsten en andere versiering de aandacht die zij verdienen. Het boren en vullen van gaten op ongewenste plaatsen is hiermee verleden tijd.

STAS picture hanging systems is ontwikkelaar en producent van hoogwaardige schilderij ophangsystemen. Niet alleen in Nederland is STAS succesvol, wereldwijd wordt naar meer dan 50 landen geëxporteerd. Op veel van de producten zijn patenten verleend en een aantal daarvan zijn zelfs met prijzen bekroond. De STAS minirail werd in mei 2009 in Australië onderscheiden met de 'Best Product Design Award for Decorative Accessoiries'.

Meer informatie: www.stas.nl

Lees hier meer over het ophangen van schilderijen en fotolijsten.

Publicatiedatum: 23 juli 2009

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: wonen bouwen verbouwen kunst ophangen verlichten STAS Multirail schilderijrail schilderijrails STAS picture hanging systems schilderij schilderijen poster posters

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent