wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  woonaccessoire  /   kaarsencollectie-van-drooom-design-populair-bij-interieurspecialisten

Kaarsencollectie van drooom-design populair bij interieurspecialisten

Nadat sfeerkunstenaar Ernst Kronenburg (23) vorig jaar startte met drooom-design in Nederland, heeft de verkoop van de bijzondere kaarsen van deze designer nu al een vlucht genomen naar Belgiƫ, Duitsland en Scandinaviƫ.

Nadat sfeerkunstenaar Ernst Kronenburg (23) vorig jaar startte met drooom-design in Nederland, heeft de verkoop van de bijzondere kaarsen van deze designer nu al een vlucht genomen naar België, Duitsland en Scandinavië.

De collectie kaarsen van drooom-design bestaat uit ruim 22 unieke ontwerpen in 3 kleuren en stijlvolle dessins die drooom-design exclusief ontwerpt en met de hand laat vervaardigen in Indonesië.

 

Duurzaam en eerlijk

De kaarsen zijn naast het tijdloze design ook uiterst duurzaam. De langst brandende kaars gaat driehonderd uur mee, het kortst brandende exemplaar veertig uur. Ze zijn UV-vast en worden Fair Trade vervaardigd uit een unieke mix van bijenwas, palmwas en sojabonenwas.
Gevolg is dat kaarsen van drooom-design langer branden dan gewone kaarsen en tevens zéér milieuvriendelijk zijn, niet op de laatste plaats vanwege de loodvrije lont waarvan ze zijn voorzien. Ieder product krijgt tijdens het productieproces de hoogste aandacht; zo werken aan één kaars maar liefst tien mensen.

Over drooom-design

drooom-design ontwerpt hoogwaardige, eigentijdse en elegante kaarsen die uitblinken door hun luxe uitstraling en stijlvolle vormgeving. Daarbij zijn ze van de hoogste kwaliteit, fairtrade en van natuurlijk materiaal: een gepatenteerde mix van bijenwas, palmwas en sojabonenwas. Hierdoor branden drooom-design kaarsen langer dan gewone kaarsen en zijn ze stukken milieuvriendelijker. De bijzondere kaarsen van drooom-design zijn onder meer verkrijgbaar bij de exclusieve woonwinkels en via de online webshop. Naast kaarsen werkt drooom-design momenteel ook aan een collectie keramiek en accessoires.

Meer informatie: www.drooom-design.nl.

Publicatiedatum: 22 januari 2010

Tags: wonen woonkamer decoratie woonaccessoire woonaccessoires kaars kaarsen drooom-design Ernst Kronenburg

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent