wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  woonaccessoire  /   een-elegante-herinnering-presenteer-je-fotos-in-een-stijlvol-kader-dankzij-extrafilm

Een elegante herinnering: presenteer je foto’s in een stijlvol kader dankzij ExtraFilm

Mooie herinneringen verdienen het om stijlvol in de kijker te worden gezet. ExtraFilm, gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en thuislevering van fotoproducten, helpt je om je foto’s elegant te presenteren.

Mooie herinneringen verdienen het om stijlvol in de kijker te worden gezet. ExtraFilm, gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en thuislevering van fotoproducten, helpt je om je foto’s elegant te presenteren.

Sinds kort biedt het bedrijf namelijk kaders aan bij haar posters en fotocanvassen. Eenvoudig besteld, snel thuisgeleverd én klaar om op te hangen.

Ingekaderde Poster & Ingekaderde Collage Poster

Het is niet langer nodig een passend kader bij je vergrote foto te zoeken. Bij ExtraFilm kun je je poster meteen ingelijst bestellen en zo de zoektocht naar een geschikt kader vermijden. Kaders zijn beschikbaar in wit, zwart en zilver voor de formaten 20 x 30 cm en 30 x 40 cm. Je foto wordt afgewerkt met niet reflecterend plexiglas.

Prijs: vanaf € 22,15

Ingekaderd Fotocanvas

Wil je het graag nog stijlvoller? Dan kun je ook een ingekaderd fotocanvas bestellen. Je foto wordt op een waterproof canvas afgedrukt en over een kwalitatief hoogwaardig frame van dennenhout gespannen. Daarna wordt het canvas in een houten lijst geplaatst. Aan elke zijde is er 1 cm ruimte tussen de rand van het fotocanvas en het kader. Elk ingekaderde fotocanvas wordt geleverd met een passend ophangsysteem. Je kunt kiezen tussen een fotocanvas met enkel een foto of een fotocanvas met design. Er zijn 295 verschillende designs waar 1 tot 6 foto’s in passen naargelang het gekozen formaat en design.

Prijs: vanaf € 75,00

Over ExtraFilm

ExtraFilm is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en levering aan huis van fotoproducten van hoge kwaliteit. Vandaag bestaat het productaanbod van ExtraFilm uit onder andere canvassen, fotoboeken, agenda’s, mokken en kalenders. Dankzij de innovatieve services van deze Europese marktleider kunnen foto’s creatief, snel en gemakkelijk afgedrukt worden. Het bedrijf streeft ernaar om kostbare herinneringen en mooie momenten voor haar klanten te vereeuwigen op een persoonlijke manier.

ExtraFilm heeft haar hoofdzetel in Wetteren (België) en beschikt over kantoren in Zweden (Malmö), Frankrijk (Parijs) en Zwitserland (Muttenz).

Meer informatie: www.ExtraFilm.nl.

Publicatiedatum: 18 oktober 2010Tags: wonen woonkamer wanddecoratie canvas canvasdoek foto fotocanvas poster posters fotocanvassen inlijsten

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent