wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  vloer  /   verouderde-plankenvloer

Verouderde plankenvloer

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

JW Parket levert verschillende soorten verouderde vloeren. De planken zijn in diverse breedtes verkrijgbaar en er zijn diverse kleur technieken en breedtes en lengtes mogelijk.

Zij leveren breedte maten vanaf 14cm tot 48cm breed. Verouderde planken zijn al verkrijgbaar vanaf € 69.50 p/m² (excl. legkosten, ondervloeren en randafwerkingen).

Multiplank

De toplaag van de gepatenteerde Multigarant plank bestaat uit 4/6/8mm massief hout. Dit is evenveel als de slijtlaag van een massief vloerdeel. Hieronder is een multiplex body aangebracht van bijvoorbeeld 18mm. Deze multiplex body wordt watervast verlijmd aan de toplaag en in messing en groef gezaagd. Dit keiharde koppel van multiplex en massief hout staat garant voor een zorgeloze vloer, waarbij werken nagenoeg uitgesloten is. De Multigarant plank is o.a. dus uitermate geschikt voor bijvoorbeeld nieuwbouw, waar het vochtigheidspeil vaak erg hoog is.

De Multigarant plank is een speciaal ontwikkelde plank welke onder garantie zonder problemen los gelegd kan worden. Een groot voordeel hiervan is dat dit ook nog eens veel tijd bespaart! Bij het monteren is er geen ongemak meer van plakkerige handen en nare lijm vlekken, want er komt geen lijm of spijker aan te pas. Er hoeven zelfs geen speciale gereedschappen voor aangeschaft te worden. De vloer is ook eenvoudig zelf te monteren en eventueel te demonteren bij een verhuizing. De planken vloer wordt zowel onbehandeld geleverd, maar het is ook mogelijk deze al in de fabriek voor te laten oliën met diverse mogelijkheden van uitstraling en kleur.

Plankenvloeren al vanaf € 49,-p/m². (onbehandeld)

Meer van : JW Parket & Vloeren

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent