wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  vloer  /   natuursteen-leisteen

natuursteen leisteen

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Leisteen is een sedimentgesteente dat is ontstaan door afzetting van kleilagen die zijn versteend. Leisteen is een onderhoudsvriendelijke vloer, doordat hij slijtvast is zorgt hij voor jarenlang woonplezier Vaak met kleurschakeringen maar ook in grijze tinten te verkrijgen. Leisteen is een tijdloze steen in ieders interieur toe te passen, mede door zijn warme tinten. Juist deze tinten grijs, zwart, bruin geven de steen een stoere uitstraling mee.

natuursteen

Een natuurstenen vloer heeft charme, iedere vloer is uniek. Natuursteen is  in verschillende kleuren, soorten en formaat te verkrijgen. Iedere steen is anders en dat maakt natuursteen speciaal.

Het is te combineren in ieder interieur, met of zonder vloerverwarming. Zij importeren zelf uit diverse landen diverse soorten steen, waaronder leisteen. Leisteen is een sedimentgesteente dat is ontstaan door afzetting van kleilagen die zijn versteend. Leisteen is een onderhoudsvriendelijke vloer, doordat hij slijtvast is zorgt hij voor jarenlang woonplezier Vaak met kleurschakeringen maar ook in grijze tinten te verkrijgen. Leisteen is een tijdloze steen in ieders interieur toe te passen, mede door zijn warme tinten. Juist deze tinten grijs, zwart, bruin geven de steen een stoere uitstraling mee.

meer informatie

meer informatie zie onze website: www.sknatuursteen.nl  of volg onze facebook pagina.

 

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent