wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  verlichting  /   luxalon-plafond

Voel je thuis

  • Fotocollectie

Een mooi interieur wil nog niet zeggen dat je je echt thuis voelt in je eigen huis. Wij geven tips om van je huis een echt thuis te maken.

Zo maak je van je huis een thuis

Een huis inrichten doe je het liefst zo mooi mogelijk. Toch wil een mooi interieur nog niet zeggen dat je je echt thuis voelt in je eigen huis. Heb je het gevoel dat er iets ontbreekt in je inrichting en wil je van je huis een echt thuis maken? Wij hebben tips.

Stem het interieur goed af
Staat er in je woonkamer een stoel die niet past bij de rest? Of maak je nog steeds gebruik van die oude kledingkast uit je studentenkamer? Haal de spullen die niet bij je huidige stijl passen weg en geef ze aan iemand die er wél blij van wordt. Je eigen creativiteit loslaten mag ook: met een likje verf zien je meubels er weer uit als nieuw.

Maak gebruik van eigen accessoires
Niets laat je jezelf beter thuis voelen dan je eigen foto’s. Maak een plank vrij in je boekenkast voor een paar fotolijstjes of hang een mooie collage aan de muur. Zo zie je meteen je mooie herinneringen als je thuiskomt. Ook eigen souvenirs van vakantie, erfstukken of boeken met een speciale betekenis zorgen ervoor dat je je thuis voelt.

Breng leven naar binnen
Een mooi bosje bloemen brengt vrolijkheid in huis en zorgt voor wat extra kleur. Met planten bereik je hetzelfde resultaat, terwijl deze langer goed blijven. Geen groene vingers? Ga dan voor vetplanten. Die hebben niet veel verzorging nodig en zien er toch gezellig uit.

Ga voor maximaal comfort
Na een lange dag is niets fijner dan lekker op de bank zitten met een kop koffie of thee. Maak het jezelf gemakkelijk met een deken waar je onder kunt wegkruipen en een poef om je benen op te leggen. Steek de kaarsen aan en leg sierkussens neer om nog meer sfeer aan te brengen. Met een zacht vloerkleed houd je je voeten warm.

Doe de sfeerverlichting aan
Licht is een belangrijk element in je kamer. Halogeenlicht staat bekend als warm, maar ook LED-lampen krijgen een steeds warmere kleur. Door de inbouwspots te dimmen komt er een warme gloed over de hele ruimte, waardoor deze niet alleen warmer aanvoelt maar ook meer sfeer en gezelligheid uitstraalt.

Zet je favoriete muziek op
Ben je aan het koken of eet je alleen? Zet dan muziek aan op de achtergrond. Met mooie muziek kom je meteen in een goed humeur en maak je je huis gezellig. Door gebruik te maken van een ingebouwde audio set in het plafond stream je makkelijk je favoriete songs vanaf je telefoon of tablet.

Hoe maak jij je huis gezellig?

Meer van : Luxalon Plafondsystemen (Hunter Douglas)

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent