wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  verf-behang  /   je-eigen-foto-aan-de-muur

Je eigen foto aan de muur!

Fotobehang: je ziet het steeds vaker terugkomen in het interieur. Zo krijgt je woonkamer op een makkelijke, snelle manier een compleet nieuwe uitstraling.

  • Fotocollectie
auteur: Guido van Loon

Fotobehang is in feite niets meer dan een foto uitvergroot op je muur. Je kunt hier alle kanten mee op; die foto van dat prachtige witte strand met helderblauw zee van je laatste vakantiebestemming of een prachtig uitzicht over je favoriete stad. Het handige aan fotobehang is dat het op maat te bestellen is. Je vindt het in verschillende maten en diverse materialen. Zo kies je zelf het beste wat bij jou past.

Want wat is er nu leuker dan jouw lievelingsfoto levensecht in je woonkamer? Of wil je toch liever een eigen ontwerp. Met fotobehang is een persoonlijk interieur is nu haalbaar voor iedereen. Zo voeg je heel eenvoudig een persoonlijk element aan je interieur toevoegen.

Designdoek

Eén van de materialen waar je uit kunt kiezen is designdoek. Designdoek heeft als kenmerk dat het verwerkt als behang. Het bijzondere hiervan is dat het uit één stuk geprint kan worden. Groot verschil met andere soorten fotobehang is de kleurechtheid van designdoek, en het feit je dat je tot maar liefst 50 meter aan één stuk kunt bestellen, dus geen naden! Je kiest zelf bovendien zelf de afbeelding en de maat.

Het maakt van een designdoek een uniek product in Nederland.

Aanbrengen van het desigdoek

Het aanbrengen van het doek is niet moeilijk. Het is in feite hetzelfde als een behang aanbrengen op je muur. Eerst smeer je de wand iin met lijm, daarna breng je het doek aan en strijk je het geheel glad. In tegenstelling tot behang scheurt het designdoek niet, waardoor aanbrengen van grote lengtes mogelijk is!

Designdoek fotobehang bestellen

Designdoek hoeft helemaal niet duur te zijn, ondanks het unieke concept. Een voordelig designdoek te bestellen. 

 

Vliesbehang

Vliesbehang heeft weer als voordeel dat het geen vocht opneemt. Zo krimpt het niet wanneer je er lijm op smeert. Daarbij is het eenvoudig schoon te maken, scheurt het niet snel en is het stevig.

Aanbrengen vliesbehang

Jouw favoriete foto kan met vliesbehang in elke maat worden afgedrukt op vliesbehang en is bovendien eenvoudig aan te brengen. Het wordt doorgaans afgeleverd in verschillende rollen van 50 cm breed (deze zijn normaal gesproken genummerd zodat aanbrengen kinderspel is).

Fotobehang op vliesbehang bestellen

Bestel hier voordelig fotobehang op vliesbehang.Voorbeelden van fotobehang


 

 

Tags: fotobehang fotobehangen behang behangen vliesbehang designdoek

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent