wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  meubels  /   kastsysteem-van-pastoe

Kastsysteem van Pastoe

Het kastsysteem Vision is heeft een serie wandpanelen, welke zowel functioneel als puur visueel kunnen worden toegepast.

Het kastsysteem Vision is heeft een serie wandpanelen, welke zowel functioneel als puur visueel kunnen worden toegepast. www.gilsingwonen.nl

Vision is het succesvolle kastsysteem dat in 1985 is ontworpen door Pierre Mazairac & Karel Boonzaaijer. Uitgangspunt is één greeploze kubus in volledig verstek in verschillende diepte, hoogte en breedte. Fronten sluiten door middel van een druksysteem. Met slechts één vorm kan eindeloos worden gevarieerd in volume, kleur en lijnenspel.

 

Het kastsysteem is uitgebreid met panelen die aan de wand gemonteerd worden. De wandpanelen kunnen zowel functioneel als puur visueel worden toegepast. De wandpanelen zijn hol, waardoor kabels en bedrading onzichtbaar van wandpaneel naar wandpaneel, van wandpaneel naar kast en van wandpaneel naar televisie gelegd kunnen worden. Er is keuze uit zes breedtematen, vier hoogtematen en een dieptemaat.
Speciaal voor flatscreens zijn er ook open wandpanelen in drie breedtes, drie hoogtes en een diepte leverbaar. Beide wandpanelen zijn leverbaar in alle kleuren uit de Pastoe-collectie.

Pastoe

Door zijn ingetogen vorm heeft Vision een tijdloze uitstraling. De consument door de onbeperkte variatiemogelijkheden in kleur, volume en compositie, naar eigen smaak een kast samenstellen. De nieuwe wandpanelen vergroten deze keuzevrijheid nog eens. Vision wordt door onze meubelmakers op ambachtelijke wijze met zorg en toewijding in de fabriek in Utrecht gemaakt.

Meer informatie: www.pastoe.nl.

Publicatiedatum: 9 oktober 2009

Tags: wonen woonkamer meubel meubels meubelen Pastoe kast kastsysteem Vision wandpaneel wandpanelen

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent