wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  meubels  /   encado-ii-hulsta-trendy-meubels-woonkamer

Encado II hülsta: trendy meubels woonkamer

Als modern-klassiek meubelprogramma voor de woonkamer onderscheidt hülsta Encado II zich door een tijdloos design.

  • Fotocollectie

Het meubelprogramma is ontwikkeld voor de woonkamer en eetkamer en overtuigt vooral door zijn ongekunstelde en krachtige vormtaal. Een breed scala aan gelakte en gefineerde oppervlakken en geraffineerde technische details, zorgen ervoor dat Encado II de veeleisende woonindividualist volop ruimte biedt bij het samenstellen van zijn of haar planning.

hülsta Encado II meubel

Encado II combineert een variëteit aan individuele meubelen met een planningsprogramma. De nieuwe sideboards in verschillende hoogte- en breedtematen zijn dankzij innovatief meubelbeslag ook hangend te monteren. Horizontale schuifdeuren zorgen ervoor dat spullen of multimedia-apparatuur aan het oog wordt onttrokken. Nieuw zijn ook de smalle lowboards die uitstekend als tussenelementen kunnen worden toegepast. Daarmee laat het Encado II-programma zich omschrijven als hoogwaardig, elegant en passend bij een veelheid aan woonsferen. Dat komt onder meer tot uiting in de hoge materiaalsterkte van de sierkransen en afdekplaten.

Sfeer door kleur en licht

Door verschillende materialen en kleuren te combineren, kunnen bijzondere sferen worden gecreëerd voor een volledig eigen woonbeleving. Het programma biedt een rijk palet aan briljantlak- en natuurlijk ogende fineeruitvoeringen in houtsoorten en kleurtonen die tot de verbeelding spreken en trendonafhankelijk kunnen worden toegepast. Zo kunnen aansprekende houtsoorten worden geaccentueerd met fijne hoogglanslak, zodat de natuurlijke uitstraling van hout nog beter tot zijn recht komt. Een doordacht verlichtingssysteem zorgt daarbij voor glanzende effecten.

Meer informatie: www.huelsta.nl

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: encado hulsta hülsta meubels woonkamer meubelprogramma huelsta

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent