wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  meubels  /   hogan-vierzitsbank

Hogan Vierzitsbank

  • Fotocollectie

Bij ons heeft u de vrijheid om uw eigen bankstel samen te stellen, door middel van 14 verschillende elementen en maar liefst 150 verschillende stoffen. U slaagt altijd !! De getoonde opstelling is maar een voorbeeld uit de vele mogelijkheden. Dit bankstel bestaat uit een lounge gedeelte met een twee-en-half-zits element. U kunt de opstellingen in zijn geheel aanpassen naar uw eigen wens. U heeft de keuze uit meer dan 150 verschillende stoffen en kleuren. Kom eens proefzitten in het Woon Experience Centre in Gorinchem en stel met behulp van een deskundige adviseur uw nieuwe bankstel samen !! De Hogan vierzitsbank is al verkrijgbaar vanaf 669 euro Daar we u de vrijheid geven om zelf uw bankstel samen te stellen, wordt deze speciaal voor u gemaakt. Toch proberen wij een snelle levertijd aan te houden. De gemiddelde levertijd is ongeveer 6 tot 8 weken.  

Hogan Vierzitsbank

Bij ons heeft u de vrijheid om uw eigen bankstel samen te stellen, door middel van 14 verschillende elementen en maar liefst 150 verschillende stoffen. U slaagt altijd !!

De getoonde opstelling is maar een voorbeeld uit de vele mogelijkheden. Dit bankstel bestaat uit een lounge gedeelte met een twee-en-half-zits element. U kunt de opstellingen in zijn geheel aanpassen naar uw eigen wens. U heeft de keuze uit meer dan 150 verschillende stoffen en kleuren.

Kom eens proefzitten in het Woon Experience Centre in Gorinchem en stel met behulp van een deskundige adviseur uw nieuwe bankstel samen !!

De Hogan vierzitsbank is al verkrijgbaar vanaf 669 euro

Daar we u de vrijheid geven om zelf uw bankstel samen te stellen, wordt deze speciaal voor u gemaakt. Toch proberen wij een snelle levertijd aan te houden. De gemiddelde levertijd is ongeveer 6 tot 8 weken

Meer van : TBLS - HoekbankXXL

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent