wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  gordijnen  /   online-bestelhulp-rolgordijnen-luxaflex

Online bestelhulp rolgordijnen Luxaflex

Vanaf nu is het ook mogelijk online via luxaflex.nl raambekleding samen te stellen.

  • Fotocollectie

De bestelling wordt altijd verwerkt en afgeleverd door een erkende Luxaflex® dealer, waardoor klanten verzekerd zijn van de kwaliteit die ze van Luxaflex® gewend zijn. De collectie Rolgordijnen van Luxaflex® is de eerste productgroep die online samengesteld kan worden.

Consumenten kunnen op de site luxaflex.nl eenvoudig hun Rolgordijnen samenstellen. Het is mogelijk om door middel van foto’s een impressie te krijgen van verschillende rolgordijnstoffen uit de collectie. Er zijn foto's van verschillende woonstijlen en kamers beschikbaar waarin de raambekleding naar eigen voorkeur kan worden aangepast. Ook kan bijvoorbeeld de vloer- of muurkleur gewijzigd worden zodat de kamer het meest lijkt op de eigen woonsituatie.

De afhandeling van iedere bestelling loopt via een erkende Luxaflex®-dealer, klanten kunnen daarbij zelf kiezen bij welke dealer ze hun raambekleding willen bestellen.

Luxaflex® heeft er bewust voor gekozen om niet de gehele collectie online beschikbaar te stellen. Voor speciale zaken zoals raambekleding voor afwijkende raamvormen en finishing options worden klanten verwezen naar dealers. Wel kunnen klanten aangeven gebruik te willen maken van services zoals meten en montage, maar ook hiervoor wordt door een erkende Luxaflex®-dealer contact met ze opgenomen.

Silvia Jagtenberg van Luxaflex Nederland: 'Wij merken dat er steeds meer behoefte ontstaat onder klanten om ook online raambekleding van Luxaflex® samen te kunnen stellen. Met deze tool is dit vanaf nu mogelijk. Bovendien kun je de voorbeeldfoto’s zo aanpassen dat ze het meest op je eigen woonsituatie lijken. Zo kun je nog beter beoordelen welke rolgordijnen het beste passen in jouw interieur.'

Meer informatie: www.luxaflex.nl

Publicatiedatum: 28 april 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: luxaflex bestelhulp rolgordijn rolgordijnen

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent