wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  gordijnen  /   nieuwe-gordijnentrend-a-house-of-happiness

Nieuwe gordijnentrend A House of Happiness

Gordijnenmerk A House of Happiness introduceert een nieuwe toepassing: speels, spannend see-through effect met 3D landscaping gordijnen.

  • Fotocollectie

Het gordijnenmerk A House of Happiness introduceert een nieuwe gordijnentrend; de 3D landscaping in vervaagde kleurvarianten indigo, grijs, taupe en paars. De 3D landscaping gordijnen zijn geïnspireerd op de natuur en de dessins van landschappen. Met deze unieke toepassing wordt ingespeeld op de trend van gelaagdheid en het combineren van verschillende materialen en dessins.

De transparante voile bedrukt met een floraal landschap laat zich heel goed combineren met een in tye-dye stijl bedrukt gordijn erachter. Het resultaat? De twee verschillende dessins versterken elkaar en vormen samen een nieuw levendig schouwspel met een speels en spannend see-through effect. Door de decoratieve voile te gebruiken als roomdivider kan een vertrek op een subtiele manier ingedeeld worden voor meerdere functies. Voor wonen en slapen bijvoorbeeld.

Vanaf februari is deze nieuwe toepassing in verschillende inspirerende en nieuw gestylde settings te zien in de vier gordijnenfabrieken van A House of Happiness verdeeld over Nederland; iedere vrijdag geopend voor consumenten. Hier worden ook voorbeelden getoond hoe gordijnen op verschillende manieren opgehangen kunnen worden, zoals met een regelmatig golvende wave-confectie of als strak vouwgordijn. Bij de nieuwe 3D landscaping toepassing levert A House of Happiness ook weer een aantal nieuwe decoratieve kussens.

Meer informatie: www.ahouseofhappiness.com

Publicatiedatum: 22 februari 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: house happiness gordijnen gordijn gordijnmerk gordijnentrend 3d landscaping

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent