wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  gordijnen  /   de-mooiste-houten-jaloezieen-met-een-beperkt-budget

De mooiste houten jaloezieën met een beperkt budget

Zelfs al hebben we niet al te veel te besteden, we zitten er wel graag een beetje netjes bij.

  • Fotocollectie

Als je van een beetje snuffelen houdt is er ook niets leuker dan leuke meubeltjes en accessoires te scoren in een dump-hal of op de vlooienmarkt. Maar wat doe je met je raamdecoratie, een beetje modern gordijn of jaloezie is nou echt niet zo goedkoop? Misschien dat je het kan doen met krijgertjes. Wanneer die oude gordijnen van oma of je moeder nou niet echt helemaal je smaak zijn en je liever ook geen vitrage wilt... val je toch al gauw in iets nieuws. Het meest economische is natuurlijk een raambekleding die overdag gewoon licht doorlaat en je 's avonds volledig kan schutten. De meest voor de hand liggende oplossingen zijn dan rolgordijnen, lamellen of jaloezieën.

Stel je gaat voor jaloezieën, dan heb je de keuze uit: hout, bamboe, pvc of aluminium. Wanneer je maar een beperkt budget hebt denk je misschien niet meteen aan bamboe of houten jaloezieën, maar eerder aan kunststoffen of een ouderwetse luxaflex. Echter, wanneer je even verder kijkt zal je zien dat ook een wat luxer jaloezie echt zo duur niet hoeft te zijn. Bouwmarkten hebben periodiek vaak leuke aanbiedingen, als je geen haast hebt met je inrichting kan je daarop wachten. In de tussentijd kan je ook de woonboulevards zo nu en dan eens aflopen. Vaak hebben die zaken daar outlethoekjes met showmodellen of einde serie exemplaren. Voor hetzelfde geld ligt er net een jaloezie of rolgordijn dat precies je maat en smaak is. Scheelt je vaak wel de helft in de prijs. Wil je niet wachten of heb je geen tijd om te shoppen kan je ook eens kijken op budget onlineshops. Doe het budget raambekleding bijvoorbeeld. Dezelfde raamdecoraties als die je bij een gewone winkel aantreft, maar door de hantering van een andere in- en verkoopformule stukken goedkoper. Om de mooiste houten jaloezieën met een beperkt budget te scoren moet je wel een beetje moeite doen, maar als je uiteindelijk slaagt, heb je wel iets waar je met dubbel plezier naar kijkt.

Tags: jaloezie jaloezieën hout houten raambekleding

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent