wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  gordijnen  /   a-room-with-a-view

A room with a view...

Een rondzwemmende goudvis voor je keukenraam of een slaapkamerraam dat uitkijkt op een prachtig bloemenveld, terwijl je middenin de stad woont?

Een rondzwemmende goudvis voor je keukenraam of een slaapkamerraam dat uitkijkt op een prachtig bloemenveld, terwijl je middenin de stad woont?

Rolgordijnen hoeven niet langer alleen praktisch te zijn. Je kunt nu van elk raam een echte blikvanger maken door een rolgordijn te laten bedrukken met een foto of illustratie. Zo krijgt je raam opeens een heel bijzonder uitzicht.

 

Vaak speelt de zonwering in het interieur niet zo’n opvallende rol. Het belangrijkste is dat een rolgordijn praktisch is en niet al teveel uit de toon valt bij de rest van de inrichting. Echter, door een rolgordijn te voorzien van een bijzondere foto, kun je er juist een mooie woonaccessoire van maken. Alles is mogelijk; een afbeelding van een mooi bloemenveld, een foto van je huisdier of een bijzondere vakantiefoto. Het enige dat je hoeft te doen, is een foto uploaden en deze wordt voor je op een rolgordijn gedrukt. En mocht je geen geschikte foto hebben, dan kun je een keuze maken uit een van de prachtige ontwerpen van verschillende kunstenaars op www.jefotoopeenrolgordijn.nl.

Website: www.jefotoopeenrolgordijn.nl

Publicatiedatum: 17 februari 2011

Tags: wonen zonwering raamdecoratie rolgordijn rolgordijnen print foto jefotoopeenrolgordijn jefotoopeenrolgordijn.nl

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent