wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  audiovisueel  /   breng-de-natuur-in-huis-met-de-nieuwe-aardse-kleuren-voor-je-libratone-speaker

Breng de natuur in huis met de nieuwe, aardse kleuren voor je Libratone speaker

Je Libratone ZIPP, LOOP of DIVA past nu nog beter bij je interieur dankzij drie nieuwe kleuren covers van Italiaanse wol van de Libratone speaker.

  • Fotocollectie

De Deense speakerfabrikant Libratone heeft drie neutrale, nieuwe kleuren toegevoegd aan zijn assortiment speakerscovers van Italiaanse wol. De designers van Libratone haalden hun inspiratie uit de laatste lentetrends in modecollecties en interieurdesign. De nieuwe kleuren amandelbruin, lavabruin en staalblauw zijn zachte, moderne, aardse tinten en beschikbaar voor de Libratone ZIPP-, LOOP- en DIVA-speakers.

Kleuren en prints in modecollecties die goed ontvangen worden op de Fashion Week in september vinden wel vaker hun weg naar de designerwereld. De speakers van Libratone beschikken over verwisselbare wollen covers, waardoor gebruikers de look van de speaker gemakkelijk kunnen aanpassen aan hun interieur en de nieuwste trends. De nieuwe kleuren zijn speciaal voor Libratone uitgekozen door de toonaangevende Deense trends- en designstudio R7B. Dit bureau bepaalde eerder ook al de kleuren uit voor de beroemde ‘7’-stoel van de Deense architect Arne Jacobsen en fabrikant Fritz Hansen. R7B koos afgelopen najaar ook al drie herfstkleuren voor Libratone.

“Een perfect geluid mag net zo goed gezien als gehoord worden”, zegt Jan McNair, CEO van Libratone. “Onze nieuwe kleurenlijn bewijst dat speakers ook zacht en decoratief kunnen zijn, in plaats van koude, zwarte dozen. Deze kleuren zijn perfect voor iedereen die zijn huis een neutrale, authentieke look wil geven.”

De nieuwe covers zijn exclusief verkrijgbaar in de webshop van Libratone. Ze kosten €49 (ZIPP), €59 (LOOP) en €79 (DIVA).

Publicatiedatum: 26 februari 2015

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: Libratone speaker zipp loop diva speakers luidsprekers luidspreker

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent