wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  audiovisueel  /   beosound-5-encore-ontsluit-alle-muziek-in-elke-ruimte

BeoSound 5 Encore ontsluit alle muziek in elke ruimte

De BeoSound 5 Encore is het plug n play antwoord van Bang en Olufsen op de groeiende vraag naar ontsluiting van digitale muziek in huis.

De BeoSound 5 Encore is het plug n play antwoord van Bang en Olufsen op de groeiende vraag naar ontsluiting van digitale muziek in huis.

Het systeem biedt toegang tot ruim 13.000 internetstations en andere bronnen met digitale muziekcollecties. Met de BeoSound 5 Encore heeft de gebruiker alle muziek altijd overzichtelijk en direct beschikbaar, ongeacht waar deze is opgeslagen. Het systeem rangschikt de informatie op album, artiest, nummer of favorieten.

 

Naast internetradio kan de BeoSound 5 Encore worden aangesloten op verschillende muziekbronnen zoals een externe harde schijf, een NAS-server, een computer, een USB-stick of een mobiel apparaat. Bang & Olufsen update internetradio automatisch. De andere muziekbronnen ondersteunt het merk met de 'lossless' kwaliteitsondersteuning, waardoor de muziekkwaliteit gewaarborgd blijft. Dankzij de multisource functionaliteit wordt alle muziek op één plek opgeslagen.


Tegelijkertijd verschillende muziek
De BeoSound 5 Encore functioneert als primair muzieksysteem, maar het apparaat werkt ook als toegangspunt voor secundaire muziekapparatuur. Maximaal acht BeoSound 5 Encores kunnen op dezelfde server worden aangesloten. Op deze manier kan de gebruiker verschillende muziek, tegelijkertijd in verschillende ruimtes afspelen.


Eenvoud en gebruiksgemak
De BeoSound 5 Encore is ontworpen door Anders Hermansen en vindt zijn designoorsprong in de BeoSound 5. De BeoSound 5 Encore kan aan de muur, op een tafel of de vloer worden geplaatst en past daarmee in ieder interieur en in elke ruimte.


De BeoSound 5 Encore is uitgerust met fraai weggewerkte, vaste aansluitingen voor een geraffineerde bekabeling. De aansluitingen voor USB-sticks, draagbare spelers of koptelefoons zijn gemakkelijk toegankelijk onder de display. Dankzij het navigatiewiel zijn vieze vingerafdrukken op de 10,4 grafische display voorgoed verleden tijd.


Meer comfort met MOTS
De BeoSound 5 is uitgerust met het gepatenteerde MOTS-algoritme. MOTS stelt automatisch afspeellijsten samen zodra de content op een USB-stick of een via een WLAN/LAN aangesloten apparaat wordt opgevraagd. Het systeem analyseert de volledige muziekcollectie en speelt op basis van het ene geselecteerde nummer muziek af die gelijksoortig is.


Publicatiedatum: 26 juli 2011


Meer informatie: www.bang-olufsen.com

Tags: wonen woonkamer bang olufsen muziek muzieksysteem beosound 5 encore

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent