wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   wellness-zwembad  /  overkapping  /   zwembadoverkapping

Zwembadoverkapping

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Zwembadoverkapping

In ieder seizoen van uw zwembad genieten? Aangezien het in ons klimaat niet iedere dag “zwemweer” is en het ook in de zomer ‘s avonds vaak afkoelt, is een zwembadoverkapping dè oplossing! U verlengt hier mee het plezier dat u van uw zwembad kunt hebben. Ook heeft u met een zwembadoverkapping geen last van blad en ander vuil in uw zwembad. Het is lekker warm en vrij van diverse weersomstandigheden dus u kunt deze overkapping ook als verlenging van uw woning zien.

 

Lange termijn

De beslissing om een serre of zwembadoverkapping te bouwen is er een voor de lange termijn. De aanbouw van een serre of zwembadoverkapping bepaalt mede de uitstraling van uw huis en daardoor ook de waarde. Het is dus belangrijk dat u direct de juiste keuze maakt wanneer het gaat om de vorm en de kleur van de serre of zwembadoverkapping. Wat voor dak wilt u? Wilt u zonwerend glas of misschien een zonwering op het dak? Vragen waar u waarschijnlijk zo géén antwoord op heeft, daarom nodigen wij u uit in onze showroom om hier samen met één van onze adviseurs een gesprek aan te gaan.

Hebt u een definitieve beslissing genomen, dan kunnen wij voor u het hele project uit handen nemen. Wij verzorgen de bouwaanvraag en schakelen eventueel een aannemer in voor het bouwtechnische gedeelte. Wij tekenen het definitieve ontwerp, fabriceren en monteren het product in eigen werkplaats en op locatie met onze eigen mensen.

 

Garantie

Met uw keuze voor Serre Bouw Brabant kiest u voor een vertrouwd Nederlands fabricaat met 10 jaar garantie op materiaal en constructie. Serre Bouw Brabant is aangesloten bij de Koninklijk Metaalunie. Dit betekent dat de in leverings- en betalingsvoorwaarde van de Metaalunie van toepassing is op uw aankoop. Bovenop deze garantie geven wij nog een aantal extra garanties, welke zijn opgenomen in onze garantiebepalingen vermeld op iedere offerte. Ondanks alle zorg en aandacht voor uw serre kan het voorkomen dat er toch iets niet in orde is. Dan is het prettig voor u om te weten dat wij u zo snel mogelijk te hulp schiet.

 

Bent u er nog niet uit? Wij helpen u graag op weg. Bel of mail gerust voor het maken van een afspraak 0413-29 39 38 of info@serrebouw-brabant.nl.

Meer van : Serrebouw Brabant

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent