wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   vloer  /  tapijt-karpet  /   tapijt-eindeloze-mogelijkheden

Tapijt: eindeloze mogelijkheden

Tapijt in huis biedt vele voordelen. Het geeft uw interieur een luxe en sfeervolle uitstraling. Bovendien voelt het ook nog eens lekker warm aan en is het geluiddempend.

Tapijt in huis biedt vele voordelen. Het geeft uw interieur een luxe en sfeervolle uitstraling. Bovendien voelt het ook nog eens lekker warm aan en is het geluiddempend. nl.aliexpress.com

Reden genoeg dus om uzelf eens te verdiepen in de wereld van tapijten. In deze Trendwatch een aantal bijzondere ontwerpen.

De tapijttegel van de toekomst

VORWERK Teppichwerke komt met een nieuwe generatie tapijttegels. Deze lichtgewicht tapijttegel scoort hoge ogen op gebied van milieu en comfort. VORWERK TEXtiles kunnen probleemloos gerecycled worden en leveren een groter loopcomfort dan de conventionele tegels met zwaargewicht rug. Bovendien zijn de TEXtiles gemakkelijk te leggen, te verwijderen en weer terug te leggen.
VORWERK

Paradepaardjes!

Parade biedt alle ruimte voor inspiratie met hun nieuwe 'Paradepaardjes' tapijten: de Parade Contour en Parade Finesse. Beide zijn gemaakt van 100 % polyamide. Dit hoogkwalitatieve materiaal is op twee geheel verschillende manieren toegepast. Meubels met zwenkwielen deren de tapijten niet, en gebruik op de trap in woonhuizen al evenmin. Ook zijn beide tapijten te combineren met vloerverwarming.
Parade

Vakantiekiekjes

FLOR by Heuga heeft de oplossing om vakantieherinneringen in eigen huis vast te houden. Ze hebben verschillende collecties die geschikt zijn om het vakantiegevoel terug te halen. Uit de AnimalAccents collectie bijvoorbeeld de warme kleuren uit Kenia, de koele, frisse grijstinten Iceland of de natuurlijke designs van Zambia die je direct in Afrikaanse sferen brengen! De designmogelijkheden zijn eindeloos.
FLOR by Heuga

Natuurlijk product

Materialen en inspiratie ontleend aan de natuur staan meer dan ooit in de spotlights. De Deense tapijtproducent Egetæpper heeft met de 'Out of Nature'-collectie hiervoor de aanzet gegeven. Deze innoverende collectie is voortgekomen uit de wens om de rustieke schoonheid van de natuur naar binnen te halen Het expressieve, fotografische design van de collectie verleent een ruimte karakter, gecombineerd met een goede akoestiek en loopcomfort.
Egetæpper

Tags: wonen woonkamer slaapkamer vloer vloeren tapijt vloerbedekking tapijttegel tapijttegels Parade Flor by Heuga VORWERK Teppicwerke Belakos Carpets Desso Bonar Floors Enia Carpets Eget?pper

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent