wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   vloer  /  tapijt-karpet  /   creer-je-eigen-unieke-karpet--in-jouw-eigen-smaak-en-stijl

Cre?er je eigen unieke karpet! ? in jouw eigen smaak en stijl

Een karpet op de vloer maakt je interieur helemaal af. Maar waar vind je het ideale karpet dat perfect bij je inrichting past? Heel eenvoudig. Dat stel je zelf samen!

Een karpet op de vloer maakt je interieur helemaal af. Maar waar vind je het ideale karpet dat perfect bij je inrichting past? Heel eenvoudig. Dat stel je zelf samen! www.inexdesign.nl

De nieuwe Tonal Trends-collectie van FLOR by heuga biedt tal van mogelijkheden. Met keus uit ruim 20 trendkleuren in een hoog- en laagpolige variant zijn er tal van ontwerpen mogelijk.

 

De karpettencollectie van Tonal Trends bestaat uit een luxe hoge pool, Lazy Lounge/2, en een zachte gesneden pool, Puzzle Pieces/2. Het kleurenpalet, dat ontwikkeld is door kleurenexpert Cenk volgens de allerlaatste kleurentrends in het interieur, is ingedeeld in acht kleurengroepen met tinten die zorgvuldig op elkaar afgestemd zijn. Zo kun je eenvoudig persoonlijke textuur- en kleurencombinaties maken, naar je eigen smaak en in je eigen stijl.

Niet alleen het ontwerpen is makkelijk, ook het leggen is een fluitje van een cent. Met behulp van slimme verbindingsstickers, TacTiles genaamd, verbind je de tegels in je karpet onderling stevig aan elkaar. Als je karpet eenmaal gelegd is, houden de TacTiles alles op zijn plaats. Je kunt het karpet zelfs optillen en in zijn geheel verplaatsen. Wil je het ontwerp veranderen? Geen probleem, dankzij de TacTiles kun je gemakkelijk tegels verwisselen of nieuwe tegels toevoegen. Ook de maat van het karpet heb je zelf in de hand ? gewoon een paar tegels erbij of eraf!

Om je alvast op weg te helpen, heeft FLOR by heuga acht standaarddesigns samengesteld: Zones, Chequer, Blocks, Abstract, Stunning Cenk, Stripes, Corner Art en Border. De designs zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. In de brochure ?Tonal Trends Rugs 2010? zijn alle designs terug te vinden. Voor uitgebreide informatie kun je terecht op de speciale karpettenpagina op www.florbyheuga.nl onder Advies en informatie ? Karpettencollectie. Hier vind je een stap-voor-stap uitleg, designmogelijkheden, prijzen en leginstructies.

Over FLOR by heuga

FLOR by heuga maakt modulaire vloerbedekking voor alle ruimten in huis. Het is ruim 50 jaar geleden dat Heuga de tapijttegel uitvond. Met innovatieve en praktische oplossingen en kwalitatief hoogwaardige producten zet FLOR by heuga de toon op het gebied van tapijttegels. Het merk FLOR by heuga is de consumentendivisie van InterfaceFLOR, onderdeel van het Amerikaanse Interface Inc. dat in 1973 is opgericht door Ray Anderson. Interface is in 30 jaar tijd op eigen kracht en door strategische acquisities uitgegroeid tot een bedrijf dat wereldwijd voorop loopt in het duurzaam produceren van modulaire vloerbedekking. Het beleid van Interface is er al sinds 1994 op gericht om door middel van design en innovatie in 2020 een volledig duurzaam bedrijf te zijn en zelfs een herstellende bijdrage aan het milieu te kunnen leveren. Dit is vastgelegd in Mission Zero, het doel om volledig duurzaam te kunnen opereren en elke negatieve impact van het bedrijf op het milieu te elimineren uiterlijk in 2020 om zo een positieve bijdrage te leveren aan de oplossing van het klimaatprobleem.

Meer informatie: www.florbyheuga.nl.

Publicatiedatum: 30 juli 2009

Tags: wonen vloer vloeren karpet tapijt karpetten tapijten FLOR by heuga Tonal Trends hoogpolig laagpolig

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent