wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   vloer  /  laminaatvloer  /   online-laminaat-en-parket-winkelen

Online laminaat en parket winkelen

De vloer in je woning is zeer bepalend voor de sfeer en de uitstraling. Denk daarom voor aanschaf van een nieuwe vloer na over de functie van de ruimte.

  • Fotocollectie

Wat voor sfeer wil je dat de ruimte uitstraalt? Een werkplek moet zakelijk zijn maar je woonkamer daarentegen wil je warmte en intimiteit meegeven.

Waarom kiezen voor laminaat?

Een laminaatvloer geeft je woonkamer een warme uitstraling. Er zijn zoveel verschillende soorten laminaat dat er altijd wel een kleur en dessin te vinden is dat bij jouw persoonlijke smaak en woonstijl past.

Laminaatvloeren zijn hygiënisch en daarom een goede keus als je zelf - of één van je huisgenoten - last hebt van allergieën. Laminaatvloeren mogen nat gedweild worden, gebruik alleen nooit reinigingsmiddelen die een laagje achterlaten. Gebruik een reinigingsmiddel speciaal bedoeld voor dit soort type vloeren.
Laminaat kan voorzien worden van vloerverwarming. Veruit de meest comfortabele vorm van je kamer verwarmen.

Het kiezen van de perfecte laminaatvloer

Laminaat en parket online uitkiezen is moeilijk. Je wilt de vloer voelen en in het echt bekijken. De onlinewinkel Laminaat en Parket heeft daar goed op ingespeeld. In hun grote showroom in Den Haag kun je alle soorten laminaat in het echt bewonderen. Op de site kijk je eerst op je gemak rond om later de door jou gewenste vloeren in de showroom te voelen en te zien. Je weet op deze manier zeker dat je de juiste keus maakt voor je woning.

Parador laminaat

Eén van de topmerken uit het assortiment van Laminaat en Parket is Parador. Zij maken prachtige vloeren met een houtmotief die niet te onderscheiden zijn van echte houten vloeren, die vele malen duurder zijn. Wil je liever geen houtmotief, dan is Parador ook de juiste keus met een ruime collectie laminaat zonder houtmotief. Dit design laminaat is bijvoorbeeld voorzien van Delftsblauwe tegeltjes of een ander fantasie motief. Laminaat met een motief van een brede tegel is zeer geschikt voor in de keuken en bijna niet te onderscheiden van een echte natuurstenen vloer. Dit laminaat is voorzien van het ProAir systeem dat onder andere onaangename bakluchten reduceert.

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: online laminaat parket parador

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent